Όχι απόψε ο ΠΑΟΚ του 1-1!

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Όχι απόψε ο ΠΑΟΚ του 1-1!

bet365

Τη γλώσσα του ποδοσφαίρου και όχι της εξέδρας μιλάει ο Αποδυτηριάκιας για τη ρεβάνς με Σάλκε…

Δεν γνωρίζω τι θα φτιάξει απόψε ο ΠΑΟΚ. Ποδοσφαιρικά μιλάμε, όχι οπαδικά. Μη μπερδεύουμε φανέλλες με κορδέλες.


Μιλάμε για τόπι. Επιμένω ότι δεν γνωρίζω ποια θα είναι η αγωνιστική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ στο κρίσιμο παιχνίδι με την Σάλκε. Το πως θα έπαιζε η εξέδρα και χωρίς να παριστάνω τον μάντη Κάλχα δεν θα ήταν δύσκολο να το προβλέψω.

Η γλώσσα της μπάλλας κι όχι της εξέδρας κρατάει απ’ έξω κάθε πρόγνωση, όσο αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Σ’ αυτό δεν θα πόνταρε ούτε ο Θεός. Πολύ περισσότερο ο συγκεκριμένος Άγιος προστάτης του δικέφαλου.

Ο Χουμπ Στέφενς θα παίξει την πρόκριση και οι παίκτες του. Όχι ο κόσμος που περιμένει να χαρεί, ούτε τα ΜΜΕ που ελπίζουν να κονομήσουν.

Θα κρίνουμε την ποδοσφαιρική δράση πάνω στο χορτάρι. Πως θα δρα και πως θα αντιδρά η ελληνική ομάδα. Μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη στο 1-1 του πρώτου αγώνα.

Ένας ΠΑΟΚ, από το πρώτο κιόλας λεπτό, σάκος του μποξ απέναντι στην προβληματική, αμυντικά, Σάλκε. Ένας ΠΑΟΚ που, επιτέλους, στο Β’ ημίχρονο άρχισε να αλλάζει μπαλλιές και μετά τη σέντρα.

Ο αδιάβαστος στο 1-1 Στέφενς είναι πολυτιμότερος από την εξέδρα της Τούμπας, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας