Δίνει 12 εκατ. στον Ινιέστα η Μπάρτσα!

Δίνει 12 εκατ. στον Ινιέστα η Μπάρτσα!

Γιώργος Φραδελάκης
Δίνει 12 εκατ. στον Ινιέστα η Μπάρτσα!

bet365

Τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτης της Μπαρτσελόνα πίσω από τον Μέσι σκοπεύει να κάνει τον Αντρές Ινιέστα η διοίκηση των Καταλανών, δίνοντάς του 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Έτοιμοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές στον Ισπανό μέσο παρουσιάζονται οι «μπλαουγκράνα», σύμφωνα με τους Ίβηρες. Αυτό μάλιστα θα αποφέρει στον διεθνή άσο περί τα 12 εκατ. ευρώ, καθιστώντας τον έτσι δεύτερο στην ιεραρχία των πιο αδρά αμειβόμενων ποδοσφαιριστών στις τάξεις των πρωταθλητών Ισπανίας, πίσω φυσικά από τον «παντοκράτορα» Μέσι.

Όπως σημειώνεται το συγκεκριμένο ποσό δεν θα δοθεί εξ αρχής στον Ινιέστα, αλλά σταδιακά σε ένα -πιθανότατα- πενταετές συμβόλαιο, που στον τελευταίο του χρόνο θα φουσκώσει με αυτό το... εξωπραγματικό νούμερο τον τραπεζικό του λογαριασμό. Επιθυμία της Μπαρτσελόνα άλλωστε είναι να κρατήσει τον Ινιέστα μέχρι το 2018 ή το 2019, όπου όντας στα 34 με 35 πλέον, πιθανώς να αποσυρθεί και από την ενεργό δράση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα