Το σχέδιο Μίτσελ για Παρί

Δημήτρης Τομαράς
Το σχέδιο Μίτσελ για Παρί

bet365

Ενδεκάδα με τον Σάμαρη και τον Μασάντο στον άξονα και τους Σαβιόλα και Μήτρογλου στην επίθεση έχει στο μυαλό του ο Μίτσελ. Ποιο είναι το πιο πιθανό αρχικό σχήμα.

Ο Ρομπέρτο δεν χάνει με τίποτα την θέση του κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ελλείψει Σαλίνο και άλλης επιλογής θα βρεθεί ο Μανιάτης. Τα δύο στόπερ θα είναι ο Μανωλάς με τον Σιόβα και αριστερά με δεδομένο πως ο Μπονγκ δύσκολα θα προλάβει θα είναι ο Χολέμπας.

Οι Σάμαρης και Μασάντο φαίνεται να είναι τα δύο φαβορί για την μεσαία γραμμή με τους Φουστέρ, Κάμπελ και Βάις να διεκδικούν δύο θέσεις για τα άκρα. Σχετικά με την επίθεση είναι πια ιδιαίτερα πιθανό ο Μήτρογλου να αγωνιστεί λίγο πιο μπροστά από τον Σαβιόλα.

Υποψήφιοι για την βασική 11άδα είναι και ο Ντινγκά και ο Γιαταμπαρέ. Άλλωστε ο Μίτσελ διευκρίνισε στις δηλώσεις του πως δεν θα αλλάξει τίποτα ως προς την φιλοσοφία του πρωταθλήματος. Θέλει δηλαδή να κατεβάσει ένα άκρως επιθετικό Ολυμπιακό και στον σημαντικό και δύσκολο αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα