Άσφαιροι και οι δύο

Gazzetta team
Άσφαιροι και οι δύο

bet365

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρηθώκε το παιχνίδι της πρεμιέρας που έγινε στη Γέργερη μεταξύ του Ρούβα και του Πανελευσινιακού για τον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα που βρήκε τις δύο ομάδες να τελειώνουν με με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής των Ανυφαντάκη και Κρολ με απευθείας κόκκινη στο 93΄ δημιουργήθηκε στο 20΄, όταν ο Αμπντέλ Ραχήμ για λογαριασμό των «σταχυοφόρων» σε σουτ του Πλάτανου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στην άδεια από τερματοφύλακα εστία των «κυανολεύκων».

ΡΟΥΒΑΣ (Αντώνης Καλογεράκης): Ντόμπος, Ρουμπάκης, Τζιράκης, Αργυράκης, Ανυφαντάκης, Κεφαλούκος, Πετράς, Φουκαράκης, Παντελής, Τζανάκης, Αντωνάκης (78' Τσιτλακίδης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλας): Τσακιτζίδης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Γκονσάλβα, Κουσκουνάς (78' Μακρίδης), Ρούσεφ, Αμπτίλ Ραχίμ (92' Κρολ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα