Ξεκίνημα με το αριστερό για την Καλαμάτα

Gazzetta team
Ξεκίνημα με το αριστερό για την Καλαμάτα

bet365

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Καλαμάτα που ηττήθηκε στο γήπεδο του Κορδία από τον ΠΑΟ Βάρδας με 1-0 σε ματς για τον 4ο όμιλο.

Το συγκρότημα του Νίκου Κακαλέτρη παρότι ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς από το 15΄ κι έπειτα ανέβασε την αποδοσή της και στο 18΄ δημιούργησε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία της με το σουτ του Καλαντζή να περνά έξω από τα δοκάρια του Θωμά.

Στο 24΄ οι «μελανόλευκοι» έχασαν την δεύτερη καλή τους ευκαιρία στο παιχνίδι όταν μετά από ατομική ενέργεια του Αθανασόπουλου η μπάλα έφτασε στο Ρήγα που από καλή θέση σούταρε άουτ.

Η επιθετική πρωτοβουλία της «Μαύρης Θύελλας» συνεχίστηκε και στο 26΄ όταν ο Τσόπελας στην τελευταία φαση του πρώτου μέρους σέντραρε ο Καλαντζής όμως δεν πρόλαβε να μπει στην φάση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα μέχρι το 60΄ όπως ήταν φυσικό έπεσε. Στο 61΄ ο Τριανταφυλλάκης σέντραρε, ο Αθανασόπουλος έπιασε την κεφαλιά τερματοφύλακας όμως των φιλοξενούμενων Θωμάς μπλόκαρε.

Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων που όσο περνούσε η ώρα γινόταν μεγαλύτερη, προκειμένου να πετύχουν το γκολ με το οποίο θα έλυναν το γόρδιο δεσμό γινόταν όλο και μεγάλυτερη κάτι που είχε ως αποτέλσμα στο εξάλπετο 68΄ -74΄ η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη να δημιουργήσει και να χάσει ακόμα δύο ευκαιρίες.

Αρχικά στο 68΄ όταν σου του Καραχάλιου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ηλείας και εν συνεχεία στο 74΄ με τον Καραχάλιο να σεντράρει, τον Καλογερόπουλο να φήνει την μπάλα για τον Αθανασόπουλο το σουτ του όμως μπλόκαρε ο Θωμάς.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι μέχρι τότε το κατάφεραν οι «πράσινοι» στο 79΄ όταν μετά από λάθος του Σκαρλάτου ο Ντεντόπουλο με σουτ διμόρφωσε το τελικό 0-1 για λγαριασμό της «Μπάρτσα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κακαλέτρης): Κολοβούρης, Τσολπελας (85΄ Καλογερόπουλος Γιαν.), Τριανταφυλλάκης, Σκαρλάτος, Καντούτσης, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Αθανασόπουλος, Καλαντζής, Ρήγας, Πούτσης (63΄Αντ. Καλογερόπουλος)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ανδρέας Ζήκος): Θωμάς, Πολίτης Περ., Καραχάλιος, Βραχνής, Τσολόπουλος, Τσουκαλάς, Πολίτης Γιωρ., Ανδριτσόπουυλος, Ντεντόπουλος, Νάτσης (85΄ Τσουκαλάς), Παναγόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα