«Έτσι να παίξει στο Βάντεν Στοκ»

«Έτσι να παίξει στο Βάντεν Στοκ»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
«Έτσι να παίξει στο Βάντεν Στοκ»

bet365

Ο Στέργος Μαρίνος... κατασκοπεύει την Άντερλεχτ και μεταφέρει μέσα από το Gazzetta στον Μίτσελ τις αδυναμίες της πρωταθλήτριας Βελγίου αλλά και τους παίκτες που θα «πονοκεφαλιάσουν» τον Ολυμπιακό.

Σε βασικό στέλεχος της Σαρλεουά έχει εξελιχθεί ο Στέργος Μαρίνος που γνωρίζει ιδιαίτερα καλά την Άντερλεχτ καθώς την αντιμετώπισε φέτος στο βελγικό πρωτάθλημα. Ο 26χρονος πρώην παίκτης των Ατρομήτου και Παναθηναϊκού ακτινογραφεί στο Gazzetta την ομάδα του Γιον Φαν Ντεν Μπρομ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στις Βρυξέλλες μιλώντας για τα δυνατά και τα τρωτά της σημεία. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι επισημαίνει:

Πως είδες την Αντερλεχτ στο τελευταίο ματς με την Λιρς;

«Δεν ήταν καλή. Δεν είχε την φρεσκάδα και την ποιότητα που χαρακτηρίζει, αν και είμαι σίγουρος πως το μυαλό της βρισκόταν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οταν ανέβασε ρυθμό πήρε αυτό που ήθελε, χωρίς πάντως να έχει ικανοποιητική απόδοση. Επαναλαμβάνω πάντως πως θα είναι διαφορετική την Τετάρτη».

Αντιμετώπισες την Άντερλεχτ και η ομάδα σου γνώρισε βαριά ήττα. Ποιο είναι το σημείο που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός;

«Γνωρίσαμε τη συντριβή, μιας και η Άντερλεχτ επικράτησε 5-2. Επιθετικά είναι εξαιρετική, από την μέση και μπροστά διαθέτει πολλές λύσεις. Είναι γρήγορη ομάδα με πολλούς τεχνίτες. Ξεχωρίζουν τα άκρα της με τον Ατσεαμπόνγκ και τον Μπρούνο και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Ο Σουάρεζ είναι παίκτης που μπορεί να σου κάνει από το πουθενά το γκολ και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Οι λύσεις είναι πολλές και σε αυτές προστέθηκε ακόμα μία, ο Μίτροβιτς, ο οποίος όσο πρόλαβε να παίξει απέδειξε πως είναι ικανότατος σκόρερ. Βέβαια στο μεταξύ μας παιχνίδι η Άντερλεχτ ήταν πολύ κακή αμυντικά. Η Σαρλερουά έκανε πολλές φάσεις και θα μπορούσε εύκολα να πετύχει και άλλα γκολ».

Που πρέπει να επικεντρώσει την προσοχή του ο Μίτσελ;

«Στην τριπλέτα της επίθεσης. Όπως ανέφερα πριν οι Ατσεαμπόνγκ και Μπρούνο ή ο Μίτροβιτς είναι ταχύτατοι. Μπορούν να παίξουν πάρα πολύ καλά με την μπάλα στα πόδια και να διασπάσουν εύκολα την αντίπαλη άμυνα. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να τους αφήσει να κάνουν το παιχνίδι τους. Στόχος να κόβονται οι μπαλιές προς αυτούς αλλά και να μην φτάνει στον Σουάρεζ».

Τι λείπει από την φετινή Άντερλεχτ;

«Έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών και δικαιολογημένα θα έλεγα αφού έχουν φύγει εξαιρετικοί παίκτες όπως ο Μπίλια, ο Γιοβάνοβιτς και ο Μποκανί. Επένδυσε πάνω σε νέους παίκτες και ακόμα δεν έχει δεθεί. Δεν έχει την εμπειρία των προηγούμενων ετών. Οι παίκτες... ψάχνονται στο γήπεδο και αυτό δίχως αμφιβολία μπορεί να το εκμεταλλευθεί ο Ολυμπιακός. Είναι ευάλωτη στην άμυνά της, έχει κακή ανασταλτική λειτουργία και η τετράδα της άμυνας δεν έχει την απαιτούμενη συνεργασία».

Πως πρέπει να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον Κοστάντ Βάντεν Στοκ;

«Χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι του. Πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό, να κόψει το γρήγορο τέμπο της Άντερλεχτ από τα άκρα και να αξιοποιήσει παίκτες όπως ο Σαβιόλα, ο Βάις και ο Κάμπελ. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ γρήγορα άκρα που μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα. Εάν οι ερυθρόλευκοι εγκλωβίσουν τον αντίπαλο άξονα και... παγιδεύσουν Ατσεαμπόνγκ, Μπρούνο δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα».

Το Βάντεν Στοκ μπορεί να φοβίσει τον Ολυμπιακό;

«Είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα αλλά ο Ολυμπιακός με έδρα το Καραϊσκάκη και παιχνίδια σε Λεωφόρο, Τούμπα ξέρει από δύσκολες έδρες. Δεν μπορώ να πω ποιο είναι αυτήν την στιγμή το φαβορί. Περιμένω μία διαφορετική Άντερλεχτ σε σχέση με τα όσα έχουμε δει στους προηγούμενους αγώνες, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έχουν την εμπειρία και το υλικό για να πετύχουν τη νίκη».

Πως είναι η ζωή σου στο Βέλγιο;

«Είμαι ενθουσιασμένος με όσα έχω βρει στην Σαρλερουά. Στόχος μου είναι να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο και να πάρω όλες τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Το βελγικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το ελληνικό. Υπάρχουν έξι ομάδες που πρωταγωνιστούν και οι άλλες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα