ΟΦΗ και για Χριστόπουλο

ΟΦΗ και για Χριστόπουλο

Νίκος Τσιώκος
ΟΦΗ και για Χριστόπουλο

bet365

Πρώτος στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι ο Νίκος Νιόπλας, ενώ εξετάζονται και οι Σάκης Τσιώλης, Νίκος Αναστόπουλος, με το όνομα του Γιάννη Χριστόπουλου να μπαίνει στη λίστα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, και στον ΟΦΗ αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Πρώτος στόχος είναι ο Νίκος Νιόπλιας, τη στιγμή που εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Σάκη Τσιώλη, Νίκου Αναστόπουλου.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της Κρήτης, στη λίστα με τους υποψήφιους μπήκε και ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν της Τορτίγια έχει συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα, όμως το κλίμα σε αυτή δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τα εν λόγω μέσα ενημέρωσης, δεν αποκλείεται οι άνθρωποι του συλλόγου να του καταθέσουν πρόταση εντός των επόμενων ημερών. Πάντως, μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, δε θεωρείται τίποτα βέβαιο για τον αντικαταστάτη του Δερμιτζάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα