Στο τέλος κερδίζουν οι Ολυμπιακοί!

Στο τέλος κερδίζουν οι Ολυμπιακοί!

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Στο τέλος κερδίζουν οι Ολυμπιακοί!

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας με τα όσα είδε στην Λεωφόρο... θυμήθηκε τον Λίνεκερ και παραφράζει λίγο την ιστορική δήλωση του!

Κάποτε ο μεγάλος Γκάρι Λίνκερ είχε κάνει την εκπληκτική δήλωση που έμεινε στην ιστορία: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται από 22 ανθρώπους και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί».
Στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχουν Γερμανοί, αλλά δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Στην χώρα μας λοιπόν ισχύει το εξής: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται από 22 ανθρώπους και στο τέλος κερδίζουν οι Ολυμπιακοί!»

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν αυτό της Λεωφόρου. Οι Παναθηναϊκοί γέμισαν το γήπεδο (εκτός από τα μυθικά εισιτήρια των 300 ευρώ…), οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη και στο τέλος κέρδισε η πιο ποιοτική ομάδα.
Αυτή που διαθέτει καλύτερους παίκτες, που δεν μασούν από έδρες και ψάχνουν το γκολ, ακόμα και στο 90’. Οι πρωταθλητές μπήκαν καλά στον αγώνα, είχαν κατοχή μπάλας και με το… καλημέρα απέδειξαν την ανωτερότητά τους. Στο εικοσάλεπτο η κατοχή ήταν 58 – 42 υπέρ τους και στο διάστημα αυτό άγγιξαν το γκολ με κεφαλιά του Μήτρογλου.

Ακολούθως οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και κατά τη γνώμη μας απέβαλαν τον φόβο που είχαν για τον αντίπαλο. Είχαν και αυτοί την καλή τους στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Μέντεζ δεν μπόρεσε να πλασάρει καλά.
Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν καλύτερο και είχε περισσότερες φάσεις. Δύο φορές ο Μήτρογλου βρέθηκε σε θέση για γκολ και δύο φορές οι «πράσινοι» άγγιξαν και αυτοί την επιτυχία (με τους Τριανταφυλλόπουλο και Φιγκερόα). Στο τέλος όμως, όπως είπαμε κερδίζουν οι Ολυμπιακοί.

Είναι η χρονιά του, είναι η τεράστια κλάση του, είναι σύγχρονο σέντερ φορ. Ο Κώστας Μήτρογλου έβαλε και πάλι την σφραγίδα του με ένα εξαιρετικό γκολ. Ένα γκολ που μετέτρεψε την Λεωφόρο σε εκκλησία. Και το… παλιόπαιδο έβγαλε και πιστόλια απέναντι από την ΓΑΔΑ!

Ο Θρύλος έδωσε χαρά στους φίλους του, γιατί όπως και να το κάνουμε μια νίκη μέσα στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου, έχει μεγαλύτερη αξία από τρεις απλά βαθμούς…
Και τώρα το… μενού περιλαμβάνει το πιο σημαντικό (μέχρι το επόμενο…) ματς της χρονιάς. Κόντρα στη Μπενφίκα ο Ολυμπιακός, μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά θα ασχοληθεί και με τον ΠΑΟΚ…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…