Αναλαμβάνει ο «Τίγρης» για μεταγραφές

Αναλαμβάνει ο «Τίγρης» για μεταγραφές

Gazzetta team
Αναλαμβάνει ο «Τίγρης» για μεταγραφές

bet365

Η ΑΕΚ κυνηγάει παίκτες που θα μπορούν να τη βοηθήσουν και στη Σούπερ Λιγκ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αναλάβει τις επαφές για τις πιο δύσκολες υποθέσεις.

Η Ένωση ήδη έχει αρχίσει να κοιτάει στο... μέλλον, προσπαθώντας να κλείσει παίκτες που αφενός θα την ανεβάσουν κατακόρυφα επίπεδο αυτή τη στιγμή κι αφετέρου θα είναι σε θέση να σταθούν ακόμα και στη Σούπερ Λιγκ, όταν θα έχει επιστρέψει η ομάδα σε δύο σεζόν.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Χουάν Κάλα, με τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκονται σε αρκετά καλό σημείο, σύμφωνα με τη «Sportay». O πρώην άσος του Δικεφάλου ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός με τον οποίο βρίσκονται συζητούν οι ιθύνοντες των μεταγραφικών υποθέσεων, αφού υπάρχουν κι άλλοι στο... κάδρο για την ΑΕΚ, πιθανώς και πιο «βαριά» ονόματα από τον Ισπανό.

Τις επαφές αυτές ωστόσο θα τις χειριστεί ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κάτι μάλιστα που έχει ήδη συμβεί με ορισμένες περιπτώσεις, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες για το πολυπόθητο ναι, χάριν στη σιγουριά που βγάζει ο «Τίγρης». Αυτό ωστόσο γίνεται μόνο με τις πιο δύσκολες υποθέσεις, που απαιτούν και... ειδικούς χειρισμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα