Κάμπελ και Τσόρι για ΠΑΟΚ (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Κάμπελ και Τσόρι για ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Οι Τζόελ Κάμπελ και Τσόρι Ντομίνγκες είναι οι δύο παίκτες με την προοπτική να ξεκινήσουν βασικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Λίγες οι αλλαγές από τον Μίτσελ.

Τον Τσόρι Ντομίνγκες που όπως όλα δείχνουν είναι πια στο 100% και τον Κάμπελ ετοιμάζει για το παιχνίδι της Κυριακής ο Ισπανός τεχνικός. Οι δοκιμές της Πέμπτης βέβαια δεν θα μπορούσαν να βγάλουν τόσο ξεκάθαρη εικόνα ωστόσο με βάση ενδείξεις και πληροφορίες ο Ισπανός να κάνει 2-3 αλλαγές.

Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Ρομπέρτο. Δεξί μπακ θα είναι ο Σαλίνο ενώ υπάρχουν σκέψεις για τον Παπάζογλου, τα δύο στόπερ οι Μανωλάς και Σιόβας, εκτός και εάν επιλεγεί ο Μεντζανί ή ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, πράγμα δύσκολο και αριστερά ο Χολέμπας. Στον άξονα θα συνεχίσουν οι Σάμαρης και Μανιάτης ενώ υπάρχει και ο Ντινγκά αλλά και ο Μασάντο.

Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Φουστέρ, αριστερά ο Κάμπελ και πίσω από τον Μήτρογλου ο Τσόρι Ντομίνγκες. Οριστικές αποφάσεις από το τεχνικό τιμ θα ληφθούν το Σάββατο ή την Κυριακή με τον Μίτσελ να επιφυλάσσει όπως πάντα και μία έκπληξη για την 11άδα. Τέλος εκτιμάται πως μπορεί με τον ΠΑΟΚ ο Μιγκέλ Τόρες να μπει αποστολή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα