Κλείνουν στόματα…

Να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τριάδα φωτιά θέλει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες πέρασαν νικηφόρα από τη Λεωφόρο, κέρδισαν την Μπενφίκα και απομένει ο ΠΑΟΚ για να καθαρίσουν την μπουγάδα!
Πριν την τριάδα αυτή, δεν ήταν και λίγοι αυτοί που περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τα κατάφερνε. Οι Πειραιώτες κέρδισαν με… γλυκό τρόπο τον αιώνιο αντίπαλο.
Ένα γκολ στο 90’, μέσα στην έδρα των «πράσινων» μένει στην ιστορία. Μια πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, επίσης μένει στην ιστορία και ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί της Μπενφίκα. Βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Τώρα το… μενού περιλαμβάνει ΠΑΟΚ, τη μοναδική ομάδα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να κοντράρει τους πρωταθλητές στη μάχη του τίτλου. Οι Θεσσαλονικείς θα κατέβουν στο Καραϊσκάκη με στόχο την αποφυγή της ήττας, γιατί αν καταφέρουν και πάρουν την ισοπαλία θα διατηρηθούν σε απόσταση βολής. Σε περίπτωση νίκης… προβλέπω να φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος!
Το θέμα είναι μπορούν; Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι έχει ταβάνι και δεν είναι ικανός για υπέρβαση. Έχει δυσκολευθεί σε παιχνίδια μέσα στη Τούμπα (έστω και αν έχει το απόλυτο)και μακριά από αυτή μετρά δύο απώλειες, οι οποίες τον έχουν αφήσει στην δεύτερη θέση.
Δε νομίζουμε ότι μπορεί να σταθεί όρθιος μέσα στο Καραϊσκάκη, στο οποίο λογικά θα περάσει δύσκολο βράδυ, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να κλείσει ιδανικά το δύσκολο πρόγραμμα και να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος. Ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο φαβορί και ακόμα και με τον ΠΑΟΚ, την δεύτερη καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη.
Το πριμ τέλος για την τριάδα των αγώνων που θα δώσει η διοίκηση στους παίκτες, αποτελεί φυσικά ένα έξτρα κίνητρο. Και όταν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές έχουν επιπλέον στόχους, συνήθως τα σκορ ανοίγουν και τα στόματα κλείνουν…
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ολυμπιακός: Ο Ορτέγα θα τεθεί εκτός με ΑΕΚ, δύσκολα θα προλάβει τον ΠΑΟΚ
- Νικολαΐδης για Ιωαννίδη: «Είδα πάθος και όχι νεύρα, ήθελε να συνεχιστεί γρήγορα το ματς και γι' αυτό άφησε το περιβραχιόνιο»
- Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των παικτών με τον κόσμο και τα ελληνικά του Ροντινέι στα αποδυτήρια (vid)
Leotza
Ο καθένας γράφει για να την πει στον αλλον εδω μεσα χωρις κανεις να βλεπει αγωνιστικά το παιχνιδι. Η αλήθεια ειναι πως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο ροστερ αλλα και ποτε δεν ειχε καλυτερο? Στο κατω κατω μπαλα ειναι μπορεί να κερδίσει και το χειρότερο ροστερ.Η ομαδα κερδιζει σαν συνολο, τακτικη τυχη κλπ. Πηρατε δυο ματς και τωρα σαν υπεροπτες και γρηγοροχορταγοι μιλατε για τεσσαρες λες και παιζετε με τον τελευταίο. Δεν χανει ευκολα ο παοκ παρτε το χαμπαρι οτι δεν εχετε τοσο καλη ομαδα. Δεν στηνονται ομαδαρες σε εφτά μηνες και να σου θυμισω και περσι που η διαφορά μας ποιοτικα ηταν μεγαλύτερη ισοπαλιες φεραμε. Φυσικα μην μου πεις για τις ευκαιρίες σου στην τουμπα εφοσον θες να καυχιεσαι για την μπενφικα. Αυτα.
Ακρίτας9545
Ο παοκ εχει ελπιδα να φυγει με καλο αποτελεσμα απο το καραισκακι μονον αν εκμεταλλευτει τα στημενα που ειναι πολυ καλος σε αυτα, ενω ο οσφπ χαλια μαυρα, στο τσουλου απο εκει τα εχει ρουφιξει τα μπαλακια, κ αυτο το ματς ειναι επιπεδο τσουλου, κατα τα αλλα αν δεν μπορεσει ο παοκ απο τα στημενα βλεπω να χανει.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ
Ο θρύλος με τη μπενφίκα αν και χειρότερος και όχι με κατοχη,είχε μία κάρτα -έναντι 3 της μπενφίκα νομίζω .Μήπως ο διαιτητής ήταν δικός μας??-Απλα η ομάδα έχει dna επιθετικό,δεν βαράμε,δε κόβουμε ρυθμό του άλλου,είτε τους παίζουμε,είτε μας παίζουνε,παίζετε μπάλλα,κάτι σάντοι και μαρκαριάν αλλού και μακρυά! Ο παοκ μπορει ν αρχίσει τις κλωτσιές ,θα μετράνε τα κόρνερ,τα φάουλ,τις κίτρινες και αν χάσουν βρήκαν το άλλοθι.Και έτσι περνάει κ αυτή η χρονιά στη θεσσαλονίκη γι αυτούς παιδιά πιστέψτε με..
Giannis Gerochristos
Ριβαλντο Ζιοβανι Ριβαλντο Ζιοβανι καστιγιο γκολ.Ξερετε μπαοκια εσεις οπως το 5-1.
jjjj
με λιγα λογια χρωστανε ΤΩΡΑ μια καλη εμφανιση ηρακλη. αν κερδισουμε παλι μισο-0 με μετρια εμφανιση οχι για πριμ δεν ειναι. αλλα για προστιμο.
Petran Apostolou
ποιος μπαοκ ρε παιδιά?με τον Αρη θα είναι πιο δύσκολο...τα παιχνίδια με τον μπαοκ τα περιμενω οπως και τα παιχνιδια με τον πανθρακικο πλατανια εργοτελη, δεν αλλάζει κάτι... όσο για τα μπαοκια,είναι κοινο μυστικό οτι το πιο άμπαλο ποδοσφαιρικό κοινο στην Ελλάδα είναι το κοινό του μπαοκ. Ένα άμπαλο κοινό σε τέτοιο βαθμό, που να σκαρώνει στιχάκια όπως το αληστου μνήμης "μάθε στο Ριβάλντο λίγη μπάλα, Σικαμπάλα, Σικαμπάλα" όχι για χάριν αστεϊσμού, αλλά επειδή το πιστεύει...τι να λέμε τώρα
devotion_paok
σιγα ρε μπαρτσα που δεν θα σταθει ορθιος ο ΠΑΟΚ! να φανταστω και περσι τα ιδια ελεγες. 0-0
Carlos Valderama
αυτοί που λένε ποιος ΠΑΟΚ να τους θυμίσω πως από τον ΠΑΟΚ έχουν τις μεγαλύτερες ήττες τους σε ντέρμπι εκτός και εντός μετά το 1970 ........ 6-1 στις Σέρρες και 0-4 στο Καραισκάκη ..... και τότε δεν καιγόμασταν για βαθμούς μωρέ ..... για να μην πω τα 23 χρόνια γκόμενα που σας είχα πάνω και σπάσατε την παράδοση πιάνοντας και λαδώνοντας τον Γκάμπριτς (ο ίδιος το έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του) ........ μιλήστε για 4αρες την Κυριακή και θα απολαύσουμε άλλο ένα τσίρκο MEDRANO με κωλοτούμπες μετά τις 10 το βράδυ από τους θιασώτες του Πειραιά .......
Jaguar 7
Ξεχνάει κάποιες λεπτομέρειες το μυαλουδάκι σου. ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΠΑΟΚ έχει 27 νίκες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ Ο Ολυμπιακός έχει 41 νίκες. Κάτι για γκόμενα έγραψες.Μόνο που μπερδεύτηκες στον...γκόμενο!
Kalidialisi
4 μπαλακια για πλακα, χατ τρικ ο Μητρογλου. Τι Παοκ ρε παιδια, ποτε εχει παιξει ματς που καιει και ανταποκριθηκε; μετρημενα στα δαχτυλα.