Ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Φώτης Καρακούσης
Ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

bet365

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ ταυτόχρονα θα ζητήσει οικονομικό έλεγχο! Τα χρέη κρίνουν τη συμφωνία...

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τρέχουν. Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να μπει στην ΠΑΕ είναι δεδομένο, όπως δεδομένο είναι το ότι έχει βρεθεί ο συμπαίκτης. Αυτό που μένει είναι να μάθουμε και το όνομα του συμπαίκτη, αλλά και την παρουσίαση του πλάνου που έχει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και για την ΠΑΕ.

Αυτά πρώτος θα τα μάθει ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει συνάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εκεί θα παρουσιάσει στον επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και πρόεδρο της ΠΑΕ το πλάνο του, αλλά και τον συμπαίκτη του, ο οποίος μπορεί και να είναι μαζί του στην συνάντηση.

Φυσικά εκτός από την παρουσίαση, θα ζητηθεί και πλήρης έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ, προκειμένου να φανεί πόσο μεγάλη ή όχι είναι το άνοιγμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το θετικό αναφορικά με τις εξελίξεις, είναι πως οι επαφές θα γίνουν γρήγορα και δεν θα πάρουν σε χρόνο, ο οποίος σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο κακό μπορεί να κάνει.

Σημείο κλειδί το ύψος των χρεών...

Από την άλλη, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Γιαννακόπουλος περιμένει να ακούσει σε ποιο ακριβώς ύψος έχουν φτάσει τα χρέη της ομάδας. Από το νούμερο θα εξαρτηθούν πολλά, καθώς τον τελευταίο καιρό διαρρέεται από την ΠΑΕ πως τα χρέη έχουν μειωθεί κάτω από τα 25 εκ. ευρώ. Σε περίπτωση που τα χρέη είναι πολύ περισσότερα, θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του Γιαννακόπουλου, καθώς δεν δείχνει διατεθειμένος, όπως λέγεται από την πλευρά του, να πληρώσει αμαρτίες άλλων. Δηλαδή σε απλά ελληνικά, το πλάνο έχει να κάνει με το αύριο του Παναθηναϊκού. Με το πως δηλαδή η ομάδα θα ξαναγίνει και πάλι αυτή που ονειρεύονται οι φίλοι της ομάδας και όχι με τα χρέη που ήδη υπάρχουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα