Οι οπαδοί Ρεάλ και Γιουνάιτεντ ψηφίζουν Ολυμπιακό!

Δήμος Μπουλούκος
Οι οπαδοί Ρεάλ και Γιουνάιτεντ ψηφίζουν Ολυμπιακό!

bet365

Σε εξέλιξη είναι ψηφοφορία της MARCA στην Ισπανία για τη Ρεάλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να προτιμούν Ολυμπιακό για αντίπαλο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με σημαντικά ποσοστά οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτιμούν τον Ολυμπιακό για αντίπαλο στους «16» της διοργάνωσης.

Στην Ισπανία, η ΜΑΡCA κάνει το σχετικό γκάλοπ για τον αντίπαλο της μαδριλένικης ομάδας και στις 15:30 το μεσημέρι τα ποσοστά για τον επιθυμητό αντίπαλο ήταν:

Ολυμπιακός 29,7%, Μάντσεστερ Σίτι 18,2%, Ζενίτ 16,5%, Αρσεναλ 13,5%, Σάλκε 10,4%, Μίλαν 8%, Λεβερκούζεν 5,6%

Στην ίδια ψηφοφορία επέλεξαν και ποια ομάδα δεν θέλουν για αντίπαλο με τον Ολυμπιακό να είναι τρίτος: Μάντσεστερ Σίτι 45,7%, Αρσεναλ 25,2%, Ολυμπιακός 9,9%, Ζενίτ 8,6%, Μίλαν 4,3%, Λεβερκούζεν 3,7%, Σάλκε 2,6%

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην ερώτηση για τον κατάλληλο αντίπαλο για την αγγλική ομάδα, τα ποσοστά είναι: Ολυμπιακός 40%, Ζενίτ 17%, Μίλαν και Γαλατασαράι 15%, Σάλκε 11%

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα