Μέσα ο Κάλβο, έξω ο Μαρίν
Με μία επιστροφή και μία αποχώρηση της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια (17:15). Συγκεκριμένα ο Ράινερ Μάουρερ είδε τον Κάρλος Κάλβο να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού και να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή, ενώ στον αντίποδα ο Μαρίν (φωτό) τέθηκε εκτός καθώς αναχώρησε για την Γαλλία λόγω οικογενειακού προβλήματος. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Χοσέμι και Κομεσίδης.
Αναλυτικά την αποστολή της Ξάνθης αποτελούν οι: Τσέμα, Κυριακίδης, Παΐτο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Φλίσκας, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Τριάδης, Μάνταλος, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
