Αρχισε νωρίς το Γιουβέντους-Ρόμα

Γιώργος Καραμάνος
Αρχισε νωρίς το Γιουβέντους-Ρόμα

bet365

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι εξέφρασε δημόσια την επιθυμία των Γιουβεντίνων ενόψει του κυριακάτικου μεγάλου ραντεβού με τους αήττητους Τζιαλορόσι.

Την Κυριακή το απόγευμα η Γιουβέντους υποδέχεται τη Ρόμα στο μεγάλο παιχνίδι που σηματοδοτεί το ξεκίνημα του 2014 και άπαντες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους: να βάλουν τέλος στο αήττητο της Ρόμα. Αυτό το εξέφρασε δημόσια ο Τζιορτζιο Κιελίνι: «Δεν έχουν ηττηθεί ακόμα και εμείς από την πλευρά μας δεν κρατιόμαστε να τους αντιμετωπίσουμε και να σταματήσουμε το σερί τους! Βέβαια αυτό που έχει καταφέρει η Ρόμα δείχνει και το πόσο δυνατή είναι αν και θα πρέπει να το αποδείξουν απέναντι μας».

* Οι Τζιαλορόσι δεν έχουν γνωρίσει την ήττα μετά από 17 αγωνιστικές (12 νίκες, 5 ισοπαλίες) και βρίσκονται στην 2η θέση στο -5 από τη Γιούβε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα