Νίκη Βόλου-Απόλλων 1-0

Gazzetta team
Νίκη Βόλου-Απόλλων 1-0

bet365

Το γκολ του Τσίτα έβαλε φωτιά στο Πανθεσσαλικό στο φινάλε! Τελικά αν και η Νίκη επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, η πρόκριση πήγε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»!

Με το 3-1 του πρώτου αγώνα στην Ριζούπολη, οι πιθανότητες για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου ήταν σαφώς υπέρ του Απόλλωνα, που μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ανεβασμένος, ενώ μην ξεχνάμε πως τον χωρίζει και μια κατηγορία με τη Νίκη Βόλου.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν έγινε εύκολα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα βρει στα προημιτελικά το νικητή του Ηρακλής-ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 1-0 στο Καυτανζόγλειο, όμως τις εντυπώσεις τις κέρδισαν οι Βολιώτες.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που είδε το δεύτερο ημίχρονο από τις εξέδρες, επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα, χάνοντας μάλιστα μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει ακόμα ένα γκολ που θα του έδινε και την πρόκριση. Δεν το πέτυχε, αλλά σίγουρα με την εμφάνισή της άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Πάνω-κάτω μετά το 15'

Ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό δεν θα λέγαμε πως ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά μετά το πρώτο τέταρτο οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους με τις ευκαιρίες να διαδέχεται η μία την άλλη. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Σοϊλέδης που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκόμεζ. Για τους φιλοξενούμενους αυτός που στο πρώτο μέρος προσπαθούσε περισσότερο ήταν ο Πετρόπουλος που όμως είδε τον Αποστολίδη να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα, ειδικά στην φάση του 43' όταν με εξαιρετική επέμβαση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά κόρνερ.

Κατά κράτος η Νίκη

Στο δεύτερο και μετά το καλό ξεκίνημα του Απόλλωνα, τον έλεγχο πήρε εξολοκλήρου η Νίκη Βόλου που πίεζε συνεχώς για να ανοίξει το σκορ. Με τον Ανιέτε να κάνει ότι ήθελε την άμυνα των φιλοξενούμενων οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 83' να βρεθούν μπροστά. Ο Ανιέτε έφυγε ωραία από δεξιά, γύρισε και μόνος του ο Τσίτα έκανε το 1-0. Με έντεκα λεπτά για να τελειώσει το ματς, η πίεση έγινε ανυπόφορη, με τους Ανιέτε, Μπιτσάκο και Ζουλιώτη να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του Αμπάρκιολη βρήκε τον Απόλλωνα να χαίρεται για την πρόκριση και τη Νίκη Βόλου για τη νίκη και κυρίως την εμφάνισή της.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Γιώτας, Αναστασόπουλος (60' Σεϊμάν), Ακασού (68' Τσίτας), Μανουσάκης (78' Μπιτσάκος), Σουϊλέδης, Γέσιτς, Ανιέτε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΣΑΝΤΣΕΣ): Γκόμες, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Παπαζαχαρίας (46' Έγκον), Σόουζα, Καμαρά, Αμπρόουζ, Τσιλιγκίρης, Κουκ (62' Γκουέλα|), Μπάρκογλου, Πετρόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα