«Σόου» Καρδίτσας στην Καβάλα

Άκης Παπαβλασόπουλος
«Σόου» Καρδίτσας στην Καβάλα

bet365

Με... τεσσάρα πέρασε από την Καβάλα η Καρδίτσα, εύκολο απόγευμα για τα φαβορί, ήττα για Εθνικό στην Ζάκυνθο.

Στην πρώτη τετράδα παραμένει η μπήκε και πάλι η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία πέτυχε επιβλητική νίκη με 4-1 στην έδρα της Καβάλας και εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την απρόσμενη ήττα του Εθνικού Γαζώρου, με τον οποίο ισοβαθμούσε.

Οι ΑΣΑ κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα, καθώς στο 13' ο χλωρός έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας, με ένα εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση. Με την συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι, ο Χλωρός κατάφερε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, ενώ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, σέρβιρε στον Μπουντούρη το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η γηπεδούχος ομάδα, ήταν να μειώσει, προσωρινά, με τον Καπνίδη στο 68', όμως η Αναγέννηση την... τιμώρησε, με τον Γεωργακόπουλο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 83', με εντυπωσιακή προσωπική ενέργεια.

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Γιαννίκογλου, Βαλεριάνος, Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Χόρτσας (85' Μαυρίδης), Ντουτσαρίδης, Άρτσε (79' Κουρέλας), Πάλλας (27' Παπαδόπουλος), Καπνίδης, Καρλόπουλος, Καζαντζίδης.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Ρόβας, Μίχος (60' Υφαντής), Σίμωσης (69' Γεωργακόπουλος), Χατζηρίζος, Μπουντούρης (85' Κόκκινος), Μπιτέλης, Χλωρός.

Βατανιακός-Απόλλων 1926 0-2
Πολύτιμη και... επαγγελματική νίκη πέτυχε η ομάδα του Απόλλωνα, που πέρασε από την Κατερίνη και επικράτησε του Βατανιακού με 2-0, χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές και να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Οι Πόντιοι ευτύχησαν να ανοίξουν πολύ νωρίς το σκορ, καθώς μόλις στο 7' ο Πόποβιτς έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Με το προβάδισμα αυτό, ο Απόλλωνας δεν είχε λόγο να πιέσει και έκανε οικονομία δυνάμεων, περιμένοντας τον Βατανιακό να ανοιχτεί.

Αυτό έγινε και έτσι με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Αθανασιάδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Από κει και πέρα, το παιχνίδι άνοιξε, με τους Πόντιους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Γιαλαμίδης, Κωτσιόπουλος, Νταντάμης, Γιαξής, (66' Μπουζούκης) Χαρίσης, Κουλίδης (58' Κυπαρίσσης), Γιαννούλης (76' Γκανάβας), Πουτουρίδης, Ζαγοριανός.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος, Ποζατζίδης, Κισκαμπάνης, Βέργος, Τζανδάρης, Παρμαξίδης, Πέλκας (84' Ναλμπάντης), Μεσίνα (78' Βλάχος), Αθανασιάδης, Πόποβιτς (70' Καθάριος).

Ζάκυνθος-Εθνικός Γαζώρου 2-1
Στις νίκες επέστρεψε η Ζάκυνθος που επικράτησε με 2-1 στην έδρα της του Εθνικού Γαζώρου. Το συγκρότημα του Τζιανλούκα Κολονέλο άνοιξε το σκορ στο 23΄ με τον Τορεζάνι. Η χαρά όμως των γηπεδούχων, δεν κράτησε για πολύ καθώς ένα λεπτό μετά ο Γαϊδαρτζής με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι Σερραίοι ήταν καλύτεροι και είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Νατσιόπουλο και Σκέριαντς να αστοχούν από πλεονεκτική θέση. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι Μακεδόνες στο πρώτο μέρος το πέτυχαν στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ οι νησιώτες με τον Τορεζάνι να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και δεύτερο για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων», διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Τσεκερτάνι, Στασινόπουλος, Μπίρης, Αποστόλου, Οικονόμου, Τορεζάνι, Κυριακίδης (72' Πετράκος), Σκαθαρούδης, Οττα (λ.τ. 71' Χιράλδο), Χατζησάββας (83' Πέττας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Κουκόλης (79' Παπαβασιλείου), Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Νατσιόπουλος, Μπαργκά, Γαιδαρτζής, Σκέριαντς (71' Νύρλος), Τσουβαλτσίδης, Κωφοκώτσιος (62' Καράμπελας).

Δόξα Δράμας-Τύρναβος 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον Τύρναβο. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην επιτεύχθηκε κάποιο τέρμα, ωστόσο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρουν και να μπουν μπροστά στο σκορ, με πιο κλασική αυτή στο 17΄ για τους γηπεδούχους με τον Ρούτση, και για τους φιλοξενούμενους αυτή στο 20΄ με τον Κάρλος Αντρέ να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερη βαρύτητα στην αμυνά τους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Γελαδάρης (67' Κυριακίδης), Κάσσος, Στόικος (79' Χιντασέλι), Περπερίδης, Στεργιανός, Θεοδωρέλης, Ρούτσης, Βλασόπουλος (46' Μοσχάκης), Διαμαντόπουλος, Μπέκα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Κουρτεσιώτης, Τέλλος, Καραμανλής, Όμο, Ντατίδης, Βανγκέλι, Μπάρος (59' Σκούπρας), Τσούκαλος, Σαχινίδης (84' Καραγιάννης), Κάρλος Αντρέ (68' Γεωργίου).

Νότιος όμιλος

Παναιγιάλειος - Γλυφάδα 2-1

Λίγο έλειψε να... αυτοκτονήσει ο Παναιγιάλειος, ο οποίος επικράτησε της Γλυφάδας με 2-1 αλλά... έπαιξε με την φωτιά. Η φιλοξενούμενοι, αν και έπαιζαν με 7 παίκτες από την ομάδα νέων, προέβαλλε αντίσταση, με τον Παναιγιάλειο να δυσκολεύεται αρκετά, αλλά να ανοίγει τελικά το σκορ με τον Μπορλάκη στο 54'.

Παρόλα αυτά, αντί να... λυθεί, η ομάδα από το Αίγιο χαλάρωσε και το πλήρωσε, αφού ο Ταμπάκης ισοφάρισε στο 68'. Το τέρμα αυτό, πάντως, ξύπνησε τους παίκτες του Κουρμπανά, οι οποίοι 2 λεπτά αργότερα πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ιωάννου, το οποίο και κράτησαν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Ιωάννου, Σούλης, Σκαρτσίλας, Ακπαρίδης, Νάστος, Σταμογιάννος (73' λ. τρ. Σανδραβέλης), Μπούνας, Κατσικοκέρης (65' Χρυσοφάκης), Γκοτσούλιας, Μπουρλάκης.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Πασάι, Δημακάκος (38' λ. τρ. Μαρκάκης), Μουστάκης, Μπράχο, Αρκουμάνης, Μπουλούμπασης (48' Νίκου), Ταμπάκης, Κόκκαλης, Μπολόσης (66' Τσακίρης), Παιδάκης, Κατσαμακίδης.

Επισκοπή-Αχαρναϊκός 0-0

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ της Επισκοπής και του Αχαρναϊκού με τις δύο ομάδες να μένουν για ακόμα μια αγωνιστική δίχως νίκη. Σ΄ένα πρώτο μέρος ισορροπημένο και χωρίς πολλές φάσεις, η ομάδα του Μενιδίου, ήταν αυτή που στο 29΄ έχασε την καλύτερη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με τον Γουέλκαμ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα,κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να γίνονται απειλητικοί μόνο με αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο αυτό να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι Κρητικοί έστω και με αυτό τον τρόπο έχασαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη με τον Μαρτσάκη, χωρίς ωστόσο αυτή να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα με το υπάρχον σκορ να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βουρβαχάκης, Σελινιωτάκης, Γκονζάλες, Λιονάκης, Δελήμπασης, Μποτωνάκης, Γιακουμάκης, Δρακάκης (69' Μαρτσάκης), Βελονάκης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Ιορδανίδης, Νιάρος, Προβατίδης, Σκούφαλης (68' Ντος Σάντος), Παραράς, Νεόφυτος, Λιαπάκης, Γουέλκαμ.

Φωστήρας - Βύζας Μεγάρων 2-0

Συνέχεια στο σερί των νικών, έδωσε και σήμερα ο Φωστήρας, που επικράτησε του Βύζαντα στον Ταύρο με 2-0 και πήρε το 3ο του διαδοχικό «τρίποντο». Μάλιστα, κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι μέσα σερ ένα τρίλεπτο, αφού στο 37' ο Κάργας άνοιξε το σκορ, με τον Ζιαμπάρα να διπλασιάζει τα τέρματα του «Φονέα» στο 39' και να κλειδώνει την νίκη.

Από κει και πέρα, το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να έχουν απαντήσεις και ουσιαστικά αποδέχτηκαν... μοιρολατρικά την νέα ήττα τους, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τους αντιπάλους τους.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Λύρας, Αχείμαστος, Κάργας, Σεχολλάρι, Εμέκα, Τασουλής (69' Γαρουφαλιάς), Τεγούσης (62' Γκίνο), Κακαράς, Μακρίδης (76' Μουστόγιαννης), Ζιαμπάρης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Μούζος, Παπαευθυμίου, Μανδύλης, Ι. Μαζιώτης (79' Μιχαλόπουλος), Ζάρκος, Α.Μαζιώτης, Κοντούλης, Ταμπάκης (46' Μεντί), Τσακιράκης, Νικολέτος (64' Δελαρδάς), Μπελέρης.

Αποτελέσματα

16η αγωνιστική

Βόρειος όμιλος

Βατανιακός - Απόλλων 1926 0-2

Δόξα Δράμας - Τύρναβος 0-0

Ζάκυνθος - Εθνικός Γαζώρου 2-1

Καβάλα - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-4

Ηρακλής - Πιερικός

Νότιος όμιλος

Επισκοπή - Αχαρναϊκός 0-0

Παναιγιάλειος - Γλυφάδα 2-1

Φωστήρας - Βύζας Μεγάρων 2-0

Φωκικός - Ηρακλής Ψαχνών

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα