Αρθροσκόπηση για Κάσες

Νίκος Τσιώκος
Αρθροσκόπηση για Κάσες

bet365

Σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο θα υποβληθεί ο Κάσες την Παρασκευή, έπειτα από τον τραυματισμό του πριν το ματς με τον Παναιτωλικό.

Χωρίς τον Χοσέ Μαρία Κάσες αναγκάστηκε να παρατάξει τον Πανθρακικό ο Άκης Μάντζιος απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Ισπανός ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο πριν από την έναρξη του ματς και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα να το παρακολουθήσει από τον πάγκο.

Έτσι, όπως ενημέρωσαν οι ακρίτες, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στη Μούρθια την προσεχή Παρασκευή (24/1). Μάλιστα, εκεί θα έχει τη στήριξη όλης της ομάδας της Κομοτηνής, που του έστειλε τις ευχές για ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Κάσες μετράει 19 συμμετοχές 6 γκολ και 8 ασίστ αποτελώντας έναν από τους λόγους για τη μέχρι τώρα πορεία του Πανθρακικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα