Χειρουργείο για Ζαραδούκα!

Νίκος Τσιώκος
Χειρουργείο για Ζαραδούκα!

bet365

Ο Γιάννης Ζαραδούκας ανακοινώθηκε σήμερα από τον Πλατανιά και συμμετείχε στο φιλικό με τον Κισσαμικό, όμως υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου και θα υποβληθεί σε επέμβαση!

Άτυχος με το... καλημέρα στάθηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας στον Πλατανιά. Ο 28χρονος αριστερός μπακ ανακοινώθηκε σήμερα από τους Χανιώτες και συμμετείχε στο φιλικό παιχνίδι με τον Κισσαμικό, το οποίο διεξήχθη στο Μάλεμε. Από αυτό αποχώρησε με τραυματισμό και μάλιστα σοβαρό, καθώς υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου.

Έτσι, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει πιθανότατα για τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης χάνοντας αρκετά παιχνίδια της νέας του ομάδας, που στήριζε πολλά πάνω του στην κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών που τραυματίζεται, αφού έχει προηγηθεί ο Δημήτρης Σιαλμάς, καθώς και ότι είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό και το 2012, όταν παραχωρήθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, τότε είχε υποστεί ρήξη χιαστών και είχε μείνει εκτός μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα