Τα «σκάει» για Ρούνεϊ η Ρεάλ!

Γιώργος Φραδελάκης
Τα «σκάει» για Ρούνεϊ η Ρεάλ!
Αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ φέρεται να είναι η Ρεάλ το καλοκαίρι, με μία πρόταση που θα φτάνει τα 30 εκατ. ευρώ!

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση των Μαδριλένων να ενισχυθούν με έναν «killer» στην επίθεσή τους, αφού κατά γενική ομολογία ο Μπενζεμά δεν έχει μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτό τον ρόλο. Η λίστα της «βασίλισσας» περιλαμβάνει από το περασμένο καλοκαίρι ορισμένους κορυφαίους στράικερ, όπως οι Αγουέρο, Σουάρες, Φαλκάο, αλλά και Ρούνεϊ όπως όλα δείχνουν.

Ο Αργεντινός στράικερ είναι ο Νο1 στόχος τους σύμφωνα με την «Telegraph», αλλά η περσινή κίνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σίτι ως το 2017, περιόρισε σε πολύ σημαντικό βαθμό τις όποιες πιθανότητες ενός deal. Το ίδιο συνέβη πριν από λίγο καιρό και με τον Σουάρες που υπέγραψε για 4,5 χρόνια ακόμα με τη Λίβερπουλ, ενώ κι ο Φαλκάο ο οποίος μόλις πέρυσι μετακόμισε στη Μονακό, χρειάστηκαν ένα... καράβι χρήματα για να γίνει η μεταγραφή, οπότε ανάλογα ποσά θα χρειαστούν και φέτος σε πιθανή μετακίνησή του.

Κάπως έτσι οι «μερένχες» φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην περίπτωση του στράικερ της Γιουνάιτνετ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2015. Κι αν πέρυσι οι πρωταθλητές Αγγλίας άντεξαν στην ασφυκτική πίεση της Τσέλσι εν μέσω και της νέας εποχής στην οποία είχε μπει ο σύλλογος με τον Μόγες, τα πράγματα σε λίγους μήνες ίσως είναι διαφορετικά.

Συγκεκριμένα από τους Άγγλους γίνεται λόγος περί «πακέτου» ύψους 30 εκατ. ευρώ που είναι διατεθειμένη να διαθέσει η Ρεάλ, τη στιγμή άλλωστε που ο Πέρεθ είναι ένας από τους μεγάλους θαυμαστές του Άγγλου επιθετικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα