Συνελήφθη ο Θωμάς Μαύρος!

Gazzetta team
Συνελήφθη ο Θωμάς Μαύρος!

bet365

Οι παλιές αμαρτίες της ΑΕΚ θα κυνηγάνε ακόμα και ανθρώπους όπως ο Θωμάς Μαύρος. Η μεγάλη δόξα της Ένωσης συνελήφθη την Τετάρτη - Διαβάστε τι δηλώνει ο ίδιος!

Μετά τους Σταύρο Αδαμίδη, Ανδρέα Δημητρέλο, Γιώργο Θανόπουλο, και Ντέμη Νικολαΐδη, ήταν η σειρά του Θωμά Μαύρου να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα για τη μη απόδοση ΦΠΑ, φόρο μεταγραφών, ΙΚΑ κι άλλες οικονομικές παραβάσεις για το διάστημα που ο «Θεωμάς» διετέλεσε πρόεδρος της ΑΕΚ.

Ο Θωμάς Μαύρος δεν πρόλαβε να απολογηθεί σήμερα και θα κρατηθεί στο Α.Τ. Γλυφάδας και το πρωί της Πέμπτης (23/1) θα απολογηθεί.

Ο ίδιος μιλώντας στο aek365.com τόνισε: «Μπήκαμε με πολλή αγάπη πέρυσι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ΑΕΚ. Πληρώνουμε την αγάπη μας για την ΑΕΚ. Εγώ είχα πει από την αρχή ότι δεν θέλω να έχω σχέση με τα νομικά του προέδρου. Να μην υπογράφω, να μην υπάρχουν σφραγίδες. Έχει γραφτεί και στο ΦΕΚ, ότι δεν έχω καμία σχέση. Ήμουν όμως δύο μήνες πρόεδρος στην ΑΕΚ και σου λένε "έλα από εδώ". Είμαι στο κρατητήριο, τώρα. Μου πήραν αποτυπώματα, με έβγαλαν φωτογραφίες. Τέλος πάντων, έγινε κι αυτό», τονίζει ο Θωμάς Μαύρος.
Όσο για το τι τον... χρεώνουν; «Για τους δύο μήνες που ήμουν με χρεώνουν για το φόρο των μεταγραφών, το απλήρωτο ΙΚΑ (μάλιστα έχω δικαστήριο την Παρασκευή για το ΙΚΑ) και το ΦΠΑ». Καταλήγοντας ο Θωμάς μας τόνισε: «Εντάξει δεν φταίει η ομάδα. Δεν φταίει η ΑΕΚ... Άλλοι φταίνε που δεν πλήρωναν τις υποχρεώσεις τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα