Πανιώνιος - Αιγινιακός 3-0

Πανιώνιος - Αιγινιακός 3-0

bet365

Ο Πανιώνιος δεν έπεσε 2η φορά... θύμα έκπληξης από τον Αιγινιακό, τον κέρδισε εύκολα με 3-0 και πέρασε στους «8» όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ!

Αν και δεν έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει την νίκη με το καθαρό 3-0 κόντρα στον Αιγινιακό, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο το τελευταίο εισιτήριο για την φάση των «8» του Κυπέλλου, εκεί που τον περίμενε από την προηγούμενη εβδομάδα ο ΟΦΗ.

Ο Ιστορικός πήρε από νωρίς το προβάδισμα, αφού μόλις στο 17' ο Γιάννου εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, που νόμιζε πως ο διαιτητής θα δώσει φάουλ, όμως αυτός σωστά άφησε το πλεονέκτημα. Έτσι, ο ταλαντούχος επιθετικός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Τόλιο για το 1-0.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τον Πανιώνιο να έχει ανούσια κατοχή, να μην μπορεί να απειλήσει, αλλά να μην δίνει και το περιθώριο στους φιλοξενούμενους να βγουν στην μπροστά με αξιώσεις. Έτσι, ο Ιστορικός κατάφερε να οργανώσει το παιχνίδι του και να χτυπήσει τελικά με τον... καυτό τις τελευταίες μέρες, Λάζνικ, ο οποίος με πολύ όμορφο σουτ στο 42' έστειλε για δεύτερη φορά στην εστία του Αιγινιακού και έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του.

Το προβάδισμα αυτό, μπορεί να εξασφάλιζε στον Πανιώνιο την πρόκριση, ήταν όμως αρκετά εύθραυστο, αφού με ένα τέρμα ο Αιγινιακός θα μπορούσε να... κλέψει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Έτσι, οι γηπεδούχοι έψαξαν ακόμα ένα τέρμα, το οποίο θα έβαζε τέλος στο όλο θέμα. Ο Τόλιος, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να κρατήσει την ομάδα του ζωντανή, ειδικά με την απόκρουσή του στο 75', όταν σταμάτησε το εξ επαφής σουτ του Αραβίδη.

Παρόλα αυτά, στο τέλος νικήθηκε, καθώς δεν είχε απάντηση και στο πολύ όμορφο γυριστό σουτ του Κούρντι στο 85', το οποίο έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στον Πανιώνιο και κλείδωσε την πρόκριση για τον Ιστορικό.

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος(73’ Ζαχαράκης), Μητρόπουλος, Λάσνικ(46’Παντίδος), Κολοβός(81’Μπούζας), Αραβίδης, Γιάννου.

Αιγινιακός: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλος, Κυβρακίδης, Γιατζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος(74’Καρακατσάνης), Δεμηρτζόγλου(55’Κουτσοσπύρος), Μίτροφ(83’Κυνηγόπουλος), Πέντα, Γκέσιος.

Επεισόδια μετά την λήξη
Τα νεύρα, ειδικά στο δεύτερο μέρος είχε πάρα πολλά νεύρα και με το τελικό σφύριγμα, λίγο έλειψε να γίνει... σύρραξη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δουν την κίτρινη κάρτα οι Κυβρακίδης, Αραβίδης, με τον πρώτο να αποβάλλεται, αφού αυτή ήταν η δεύτερη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα