Προβάδισμα Πετράκη για ΠΑΣ

Θοδωρής Βασίλης
Προβάδισμα Πετράκη για ΠΑΣ

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης συζητά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι το νούμερο 1 φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Πετράκη έχει τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα συζητά με τον έμπειρο προπονητή για να αναλάβει άμεσα την ομάδα με τις επαφές των δύο πλευρών να έχουν κυλήσει σε πολύ καλό κλίμα.

Ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη -που όπως είχε δηλώσει στο Gazzetta είναι θετικός για τον ΠΑΣ- αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας. Ο Χριστοβασίλης θέλει τον Πετράκη στα Γιάννενα, διότι δουλεύει με νέα παιδιά και έτσι θα αξιοποιήσει τους ταλαντούχους παίκτες του συλλόγου. Το Νο 2 στην λίστα είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Όσο για την λύση από το εξωτερικό εγκαταλείφθηκε ήδη ως επιλογή. Και αυτό διότι στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν έναν προπονητή, που να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά το πως λειτουργεί μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας που έχει στόχους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα