Στον... αέρα το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ

Gazzetta team
Στον... αέρα το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ

bet365

Το... σίριαλ με τις ομάδες που θα ανέβουν και θα πέσουν σε Σούπερ Λίγκα και Football League καλά κρατεί και ενώ το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ που καλείται να πάρει απόφαση την Τρίτη οδεύει προς αναβολή.

Μία υπόθεση που έπρεπε να είχε αποσαφηνιστεί από τον Αύγουστο έχει φτάσει στον Γενάρη και ακόμα εκκρεμεί... Η Σούπερ Λίγκα και η Football League θα λύσουν τις διαφορές τους για τον αριθμό των ομάδων που θα πέσουν και θα ανέβουν στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ (Τρίτη, 3 μ.μ.).

Ωστόσο την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει μία εμπλοκή που μπορεί να επιφέρει αναβολή. Η Σούπερ Λίγκα δεν αποδέχονται έναν εκ των διαιτητών που έχουν οριστεί από την Football League, ζητώντας την άμεση αλλαγή του. Πρόκειται για τον Σφυρή επειδή πήρε δημόσια θέση υπέρ των θέσεων της διοργανώτριας αρχής της Β' Εθνικής.

Σε αυτό το δικαστήριο η ΕΠΟ θα έχει τρεις δικαστές και ο κάθε διάδικος 2 δικούς του διαιτητές. Η Σούπερ Λίγκα αντιδρά λοιπόν έντονα στην τοποθέτηση του Σφυρή, τραβώντας το... σχοινί και την κατάσταση στα άκρα ενώ η Football League στηρίζει την επιλογή αυτή, μην έχοντας προβεί σε καμία αλλαγή. Με αυτές τις συνθήκες το δικαστήριο οδεύει πρόσω ολοταχώς σε αναβολή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα