Μαν. Γιουνάιτεντ - Κάρντιφ 2-0

Μαν. Γιουνάιτεντ - Κάρντιφ 2-0

Μαν. Γιουνάιτεντ - Κάρντιφ 2-0
Αυτή η Γιουνάιτεντ μπορεί! Ο Μάτα έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο, ο Φαν Πέρσι επέστρεψε με γκολ και η Μάντσεστερ επικράτησε άνετα 2-0 της Κάρντιφ!

Η... νέα Γιουνάιτεντ άρεσε πολύ και η Κάρντιφ ήταν το πρώτο θύμα της. Ο Φαν Πέρσι έπειτα από 11 ματς αποχής επέστρεψε με γκολ και αποθεώθηκε, ο Ρούνεϊ πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Μάτα έκανε ιδανικό ντεμπούτο. Το νέο απόκτημα της ομάδας που κόστισε 45 εκατ. ευρώ είχε δυο καλά σουτ, 45/52 πάσες, δημιούργησε πέντε φάσεις και... πιστώθηκε την ασίστ στη γκολάρα του Γιανγκ. Η Μάντσεστερ επικράτησε 2-0 της Κάρντιφ, δεν... υποδέχθηκε ζεστά τον Σόλσκιερ και διατηρήθηκε στο -6 από την κορυφή.

Ο Μάτα έκανε το ντεμπούτο, ο Φαν Πέρσι μπήκε αμέσως στο βασικό σχήμα και με το... καλημέρα της αναμέτρησης η Γιουνάιτεντ έκανε δύσκολη τη ζωή των Ουαλών. Μόλις στο 6' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, η κεφαλιά του Βαλέντσια βρήκε το δοκάρι, αλλά ο Ολλανδός με διπλή κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο Ισπανός ανέλαβε ηγετικό ρόλο στο ματς, μοίραζε, είχε... 90% επιτυχία στις πάσες και δημιούργησε περισσότερες φάσεις απο οποιοδήποτε άλλον παίκτη στο γήπεδο. Ο Φαν Πέρσι προσπάθησε να απειλήσει, ενώ και οι Βαλέντσια, Γιανγκ δεν κατάφεραν να απειλήσουν όπως ήθελαν. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, ο Μάτα ήταν κινητικός, μοίραζε, όπως έκανε και στο 59', με τον Γιανγκ να πιάνει «κεραυνό» και να πετυχαίνει το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Ο Φαν Πέρσι έδωσε τη θέση του στον Ρούνεϊ στο 63', η Γιουνάιτεντ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και έχασε δυο καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 64' το σουτ του Μάτα μπλόκαρε ο Μάρσαλ, ενω στο 74'η προσπάθεια του Βαλέντσια βρήκε το δοκάρι. Η Γιουνάιτεντ με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 1001 βαθμούς εντός στην Πρέμιερ Λιγκ και έδειξε ικανή να ξεπεράσει τον εφιάλτη του τελευταίου μήνα.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Σμόλινγκ, Έβανς, Εβρά, Βαλέντσια, Τζόουνς, Γκιγκς (71’ Κλέβερλι), Γιανγκ, Μάτα (84’ Γιανουζάι), Φαν Πέρσι (63’ Ρούνεϊ)

Κάρντιφ: Μάρσαλ. Κόλκερ, Χάντσον (69’ Τέρνερ), Τζον, Μακνιούτον, Μεδέλ, Γουίτς, Νουν (78’ Ντέλι), Μουτς (52’ Κιμ), Μπέλαμι, Κάμπελ

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Νόριτς - Νιούκασλ 0-0
Σαουθάμπτον - Αρσεναλ 2-2 (21' Φόντε, 54' Λαλανά - 48' Ζιρού, 52' Καθόρλα)
Σουόνσι - Φούλαμ 2-0 (61' Σέλβεϊ, 75' Τσίκο)
Κρίσταλ Πάλας - Χαλ 1-0 (16' Πάντσεον)
Λίβερπουλ - Εβερτον 4-0 (21' Τζέραρντ, 33', 35 Στάριτζ, 50' Σουάρες)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα