Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πέρες!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πέρες!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πέρες!

bet365

Μετά τον Νέλσον Βαλντές, στα ερυθρόλευκα και ο Ερνάν Πέρες, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει το deal με τον Παραγουανό μέσο! «Πρωτάθλημα και πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε.

O Νέλσον Βαλντές ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και ακολουθεί ο Ερνάν Πέρες, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, συμφώνησε σε όλα και ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ερνάν Πέρεζ» τονίζεται. Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε και η Βιγιαρεάλ «Ο μέσος, Ερνάν Πέρες θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μετά την επίτευξη της συμφωνίας των δυο ομάδων. Η Βιγιαρεάλ θέλει να ευχαριστήσει τον παίκτη για την αφοσίωσή του και τον επαγγελματισμό του αυτά τα πέντε χρόνια. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στο νέο σταθμό της καριέρας του». Ο Παραγουανός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το νέο βήμα που ξεκινά για εμένα. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ σε μία πολύ, πολύ μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό» και πρόσθεσε: «Προσωπικός μου στόχος είναι να καταφέρω να προσαρμοστώ γρήγορα. Όσον αφορά τους στόχους μου με την ομάδα, είναι φυσικά να αναδειχθούμε πρωταθλητές και να πάμε καλά στο Champions League».

Ο Παραγουανός πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και η μεταγραφή του θα αγγίξει τα 2.5 εκατ. ευρώ! Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο 3.5 ετών και αποτελεί την 4η φετινή μεταγραφή του συλλόγου, αφού προηγήθηκαν οι Ιμπραΐμ, Μαρκάνο, Βαλντές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα