«Αποδείξαμε ότι δεν έχουμε κύρος»

«Αποδείξαμε ότι δεν έχουμε κύρος»

Άκης Παπαβλασόπουλος
«Αποδείξαμε ότι δεν έχουμε κύρος»

bet365

Ανακοίνωση με αφορμή το κύρος και την αξιοπιστία της Football League, μετά την χτεσινή απόφαση εξέδωσε η διοίκηση της Νίκης Βόλου.

Κάλεσμα στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Σπύρο Καλογιάννη, προκειμένου να κάνει γνωστό των αριθμό των ομάδων που θα πέσουν από την Football League, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει σε καμία συνεδριάση της μέχρι το τέλος της περιόδου εξέδωσε η Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 2/2/2014, ομόφωνα το Δ.Σ της Football League αποφάσισε ότι η προκήρυξή της περί ανόδου τριών ομάδων στη Super League, ήταν αδιαπραγμάτευτη και ότι το σύνολο των ομάδων θα έκαναν πρόσθετη παρέμβαση κατά τη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στις 4/2, προκειμένου να υποστηρίξουν τη θέση αυτή.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, συνεπής στη θέση αυτή από την πρώτη μέρα που τέθηκε το συγκεκριμένο θέμα, έκρινε ότι δεν είχε απολύτως κανέναν λόγο να συμμετάσχει στη χθεσινή(4/2) έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ, η αναμενόμενη απόφαση του οποίου, για μια ακόμη φορά καταρράκωσε το κύρος και την αξιοπιστία της διοργανώτριας αρχής και εύλογα πλέον θεωρούμαστε αναξιόπιστοι, εύκολος στόχος και φτωχός συγγενής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι δεν έχουμε ούτε το κύρος, ούτε το ανάστημα να υψώσουμε τη φωνή μας και να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας, ακολουθώντας τον δύσκολο και επίπονο δρόμο της σύγκρουσης, για το δίκαιο και την αλήθεια αλλά ότι είμαστε μια μικρή ποδοσφαιρική κατηγορία, αξία της μοίρα μας και δικαιώσαμε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την απαξιωτική συμπεριφορά των άλλων απέναντί μας.

Από χθες δεν υπάρχει πρωτάθλημα στη Football League.
Καλούμε τον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής όπως ορίσει εντός των προσεχών ημερών , νέο Δ.Σ με θέματα:
1ον: Τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ
2ον: Επαναπροσδιορισμός του πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Football League στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Μετά το Δ.Σ, όπου θα αποφασιστούν οι όροι διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος και η έκδοση νέας προκήρυξης, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δηλώνει πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία άλλη συνεδρίαση μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Η προάσπιση των νομίμων, θα είναι πλέον δική μας υπόθεση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα