Πάει για Τσιτσαρίτο η Ιντερ
Μετά την απόκτηση του Νεμάνια Βίντιτς και τις φήμες για τον Φερνάντο Τόρες, ο Ερίκ Τοχίρ φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο ακόμα έναν παίκτη από την Πρέμιερλιγκ. Ο Χαβιέρ Ερνάντες είναι σύμφωνα με αγγλικές αναφορές εκείνος που τον απασχολεί αν και θα πρέπει να... ανέβει όσον αφορά την προσέγγιση που φέρεται να έχει κάνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο νέος ιδιοκτήτης της Ιντερ προσφέρει 14 εκατ. ευρώ, αλλά οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν το συζητούν με λιγότερα από 18 εκατ. ευρώ (σ.σ.: τον είχαν αγοράσει με 10 εκατ. από την Τσίβας Γκουαδαλαχάρα). Ο Τσιτσαρίτο πάλι καλοβλέπει την εν λόγω μετακίνηση, καθώς οι Νερατζούρι του δίνουν όσα ακριβώς εισπράττει και τώρα (2,4 εκατ.), ενώ ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος από το ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντέιβιντ Μόγιες (σ.σ.: από τα 21 ματς που έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις, στα 15 έχει μπει ως αλλαγή).
Πάντως ο Τοχίρ που ρωτήθηκε σχετικά, ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε, λέγοντας πως: «είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν έχουμε μιλήσει μαζί του!»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
