Κόσμος και στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Κόσμος και στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Gazzetta team
Κόσμος και στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

bet365

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στο γήπεδο του Περάματος στα Γιάννενα, όπου το παρών έδωσαν αρκετοί οπαδοί του, αποθεώνοντας την ομάδα!

Μετά την ζεστή υποδοχή στο αεροδρόμιο, οι «πράσινοι» είδαν τον κόσμο τους να δίνει το παρών και στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Περάματος. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν πήραν εισιτήρια για την αναμέτρηση και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να αποθεώσουν το «τριφύλλι»! Φυσικά, η νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» κυριάρχησε στα συνθήματα από τους περίπου 200 οπαδούς που βρέθηκαν στην κερκίδα.

Στα της προπόνησης, ο Αναστασίου δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την 11άδα, ενώ το πρόγραμμα ήταν χαλαρό. Οι παίκτες έκαναν ζέσταμα, διατάσεις και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας στο μισό γήπεδο, με τον «Ολλανδό» να μην θέλει να τους επιβαρύνει μια μέρα πριν την αναμέτρηση.

Μετά το τέλος του προγράμματος, αρκετοί μικροί φίλοι του «τριφυλλιού» έσπευσαν να συναντήσουν τα ινδάλματά τους, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα, με τον Μπεργκ να αποδεικνύεται ο πιο... περιζήτητος και τους Τριανταφυλλόπουλο και Αμπέντ να ακολουθούν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα