«Τέλος» ο Μπικέ από Παναιτωλικό!

Ο Καμερουνέζος αμυντικός ήταν από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Παναιτωλικού και με την παρουσία του συνέβαλε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση του στόχου της παραμονής. Μάλιστα στο πλάνο της διοίκησης ήταν να κληθεί τις επόμενες ημέρες για να συζητηθεί η επέκταση της συνεργασίας τους καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.
Όμως φάνηκε ότι δεν μπόρεσε να τιθασεύσει τον χαρακτήρα του, που εξ αρχής ήταν ένα... στοίχημα για τους Αγρινιώτες! Η... απρόκλητη επίθεση προς τον συμπαίκτη του Ροντρίγκο Γκάλο την περασμένη Κυριακή μετά το ματς με τον Πλατανιά στον Χανιά φαίνεται ότι είναι το... κύκνειο άσμα του Μπίκε στον Παναιτωλικό. Οι δύο συμπαίκτες είχαν μια λογομαχία σε κάποια στιγμή του αγώνα και μέσα στα αποδυτήρια ο Μπίκε έκανε «ντου» με τον Βραζιλιάνο μπακ πάντως να μην απαντά.
Φυσικά μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε το γεγονός και την επόμενη μέρα του απαγορεύτηκε να πάρει μέρος στην προπόνηση και του έγινε γνωστό ότι είναι... εκτός ομάδας.
Σαφώς και θα είναι πλήγμα για τον Παναιτωλικό η αποχώρηση του (αν δεν υπάρξει θεαματική ανατροπή) αλλά στις τάξεις των «κυανοκίτρινων» τα θέματα πειθαρχίας εντός αποδυτηρίων τα βάζουν πολύ ψηλά!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.