Ρεάλ - Αλμερία 4-0 (vid)

Γιώργος Φραδελάκης
Ρεάλ - Αλμερία 4-0 (vid)

bet365

Το δώρο του... Καρνέζη δεν έμεινε ανεκμετάλλευτο από τη Ρεάλ, που έβαλε τέσσερα γκολ στην Αλμερία (4-0), όμως... μπορούσε άλλα τόσα κι έπιασε προσωρινά στην κορυφή την Ατλέτικο.

Μετά το κάζο της Μπαρτσελόνα από τη Γρανάδα, το οποίο είχε φυσικά και... ελληνικό χρώμα, ελέω της εκπληκτικής εμφάνισης του Ορέστη Καρνέζη, οι Μαδριλένοι δεν θα μπορούσαν να παραπατήσουν με αντίπαλο του μεγέθους της Αλμερία, παίρνοντας με χαρακτηριστική άνεση το τρίποντο που τους έφερε αφενός στο +1 από τους Καταλανούς κι αφετέρου ισόβαθμούς -για την ώρα- με την Ατλέτικο στην κορυφή της Primera. Πλέον περιμένουν κι ακόμα ένα «δώρο», αύριο από τη Χετάφε, την οποία κι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας οι «ροχιμπλάνκος», ώστε να ανάψει ακόμα περισσότερο η μάχη του τίτλου.

Με την Μπαρτσελόνα να την περιμένει σε τέσσερις ημέρες για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στον τελικό του Κυπέλλου και τη Μπάγερν να ακολουθεί για τον πρώτο ημιτελικό, η Ρεάλ ήθελε μία άνετη νίκη για να πάρει τα πάνω της και η προτελευταία Αλμερία προσφερόταν για να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της, μετά την άθλια εμφάνιση στο Βεστφάλεν με τη Ντόρτμουντ. Κι αν ο Ρονάλντο βρισκόταν εκτός μάχης για δεύτερο σερί ματς, το βάθος της «βασίλισσας» φτάνει και... περισσεύει για να καθαρίζει με άνεση τέτοια παιχνίδια, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα τα τέσσερα γκολ που σημείωσε το συγκρότημα του Κάρλος Αντσελότι φαντάζουν... λίγα με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Άνχελ Ντι Μαρία με υπέροχη ατομική προσπάθεια και πολύ όμορφο πλασέ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, που ήταν αδύνατο να πιάσει ο Εστέμπαν. Στην επανάληψη αρκούσε μόλις ένα τρίλεπτο για να λάβει τέλος η... σεμνή τελετή, αφού ο Μπέιλ πήρε την ασίστ του Μπενζεμά κι έκανε το 2-0 στο 53', ενώ στο 56' ήταν η σειρά του Ίσκο για να βρει δίχτυα με έξοχο σουτ στην κλειστή γωνία του πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Το επιθετικό κρεσέντο ωστόσο των «μερένχες» δεν σταμάτησε εκεί, αφού συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας κι άλλο γκολ. Η μία ευκαιρία χανόταν μετά την άλλη, ο Μπενζεμά προσπαθούσε... μανιωδώς να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς, εν τέλει όμως δεν τα κατάφερε, αντ' αυτού το έκανε ο Μοράτα, που μπήκε αλλαγή στο 70' στη θέση του Μπέιλ και στο 85' μετά από εκπληκτική ψιλοκρεμαστή ασίστ του Ιγιαραμέντι, δεν δυσκολεύτηκε για το 4-0.

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Ντιέγκο Λόπες, Πέπε, Κοεντράο (73' Γιορέντε), Νάτσο, Βαράν, Μόντριτς, Μπέιλ (70' Μοράτα), Ντι Μαρία (64' Κασεμίρο), Ιγιαραμέντι, Ίσκο, Μπενζεμά

Αλμερία (Φρανσίσκο): Εστέμπαν, Νέλσον, Τορσιγλιέρι, Μανέ, Μαρτίνες, Κορόνα (72' Σοριάνο), Βέρσα, Μάρος Τέμπαρ, Έλντερ Μπαρσμπόσα, Ρόντρι (57' Βιδάλ), Ζόνγκο (69' Όσκαρ Ντίαζ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα