Πέντε ομάδες με προβλήματα
Καλά μαντάτα φέρνει σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αφού όπως όλα δείχνουν, οι φάκελοί τους κρίνονται επαρκείς και θα πάρουν την πολυπόθητη έγκριση. Τα στοιχεία που συμπεριλαμβάνουν αμφότεροι, καλύπτουν τις αυστηρές προϋποθέσεις της UEFA και έτσι θα έχουν την θετική εισήγηση.
Από την άλλη, οι πέντε ομάδες που κινδυνεύουν να απορριφθούν οι φάκελοι τους σε πρώτο βαθμό είναι ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης, η Βέροια, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανιώνιος ο οποίος δεν κατέθεσε φάκελο και για μια ακόμα χρονιά θα αγωνιστεί στη Super League με περιορισμό στις μεταγραφές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerplus.gr τα προβλήματα των τεσσάρων πρώτων ομάδων εντάσσονται στο οικονομικό κομμάτι (π.χ. πλάνο βιωσιμότητας) με τον Πλατανιά να φέρεται να είναι σε καλύτερη θέση.
Στον φάκελο του ΠΑΣ επισημάνθηκαν κάποιες μικρές ατέλειες στο γήπεδο (αποδυτήρια, καθίσματα) γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γ. Χριστοβασίλη ο οποίος σε κάποιο σημείο αποχώρησε από τη διαδικασία. Ο υποβιβασμένος Άρης κατέθεσε τυπικά φάκελο αλλά όπως και ο Απόλλωνας έχουν υποβιβαστεί.
Η μοναδική από τις ομάδες που πέρασε χθες από τον έλεγχο του οργάνου της ΕΠΟ με θετική εισήγηση από τον κ. Δημητρίου ήταν η Καλλονή.
Οι προβλεπόμενες ποινές
Η αδειοδότηση αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής στα πλέι οφ και εξόδου στην Ευρώπη.
Οι ομάδες που δεν αδειοδοτηθούν θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές για παίκτες άνω των 24 ετών και αλλοδαπούς
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
