«Ο Ζοσέ πάρκαρε το πούλμαν»
Ο Πορτογάλος προπονητής παρέταξε την ομάδα του με μοναδικό σκοπό το 0-0 και τα κατάφερε. Η Τσέλσι πήρε λευκή ισοπαλία στη Μαδρίτη στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Champions League και θα παίξει για την πρόκριση στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο δέχτηκε τα... βέλη του αγγλικού και ισπανικού Τύπου μέσα από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που κυκλοφόρησαν σήμερα.
H μαδριλένικη εφημερίδα Marca ήταν η μοναδική που δεν ασχολήθηκε με τον Special One, καθώς στο πρωτοσέλιδο της γράφει πως: «Αυτή η Ατλέτικο αξίζει τον τελικό» και έχει πρώτο θέμα το σημερινό ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν.
Η καταλανική Sport ασχολείται κυρίως με τον Λιονέλ Μέσι, έχει όμως «χτύπημα» στο εξώφυλλο της για το Ατλέτικο – Τσέλσι, γράφοντας: «Μηδέν ποδόσφαιρο, μηδέν γκολ».
Τέλος από την Ισπανία, η εφημερίδα As τα χώνει στον Μουρίνιο έχοντας βασικό τίτλο: «Το πούλμαν μέσα στην περιοχή» με φωτογραφία του Πετρ Τσεχ να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ συνεχίζει αναφέροντας: «Ο Μουρίνιο παράτησε κάθε πιθανότητα επίθεσης».
Στην Αγγλία είναι λίγο πιο σκληρή με τον Πορτογάλο τεχνικό με την «Daily Express» να έχει πρώο θέμα στα αθλητικά της: «Ο Ζοσέ πάρκαρε το πούλμαν», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η «Daily Star» αναφέροντα: «Ο Μουρίνιο πήρε το δρομολόγιο του πούλμαν»!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.





