Κλεισμένος ο Χολέβας στον Πανιώνιο

Κλεισμένος ο Χολέβας στον Πανιώνιο

bet365

Παίκτης του Πανιώνιου πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Χολέβας, καθώς τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της πλατείας και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

Την πρώτη του μεταγραφή για την νέα σεζόν έκλεισε ο Πανιώνιος! Οι «κυανέρυθροι», τα έχουν βρει σε όλα με τον Χρήστο Χολέβα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι η πρώτη ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι διοικούντες τον Πανιώνιο, είχαν ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον νεαρό αμυντικό του Κισσαμικού και είχαν κινηθεί ώστε να τον κάνουν δικό τους. Τελικά οι συζητήσεις που είχαν μαζί τους κατέληξαν σε συμφωνία και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή είναι η ανακοίνωση... Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ, όμως η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Από εκεί και πέρα, ως γνωστόν ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο κοιτάζει πολλά νέα παιδιά. Οι αρμόδιοι για τις μεταγραφές, κοιτάζουν μια λίστα με κάποιους αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν στα χέρια τους και τους αξιολογούν ώστε να προχωρήσουν στις καλύτερες περιπτώσεις.

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως προτεραιότητα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, είναι τα παιδιά των ακαδημιών τα οποία θέλουν να προωθήσουν στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα, κοιτάζουν να κλείσουν πρώτα αυτές τις περιπτώσεις και μετά να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση...

Φιλικό με Ερμιόνη

Το Σάββατο ο Πανιώνιος θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ερμιόνη εκτός έδρας. Οι «κυανέρυθροι», αναχωρούν την Παρασκευή και μετά την επιστροφή και το φιλικό θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις για φέτος και οι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν για την καλοκαιρινή τους άδεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα