«Πόρτα» Λουσέρο στον Πανθρακικό και Ξάνθη στο προσκήνιο!

«Πόρτα» Λουσέρο στον Πανθρακικό και Ξάνθη στο προσκήνιο!

bet365

Αρνητικός στην επιστροφή του στον Πανθρακικό είναι ο Λουσέρο, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ξάνθη.

Πρόταση για επιστροφή στον Πανθρακικό, είχε ο Λουσέρο, που όμως δεν τα βρήκε με την διοίκηση των πρασίνων. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της SportDay, ο μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό του Απόλλων, δέχτηκε κρούση από τον σύλλογο της Κομοτηνής, χωρίς να υπάρχει σημείο επαφής στο οικονομικό κομμάτι. Αυτή, βέβαια, δεν είναι η μόνη ομάδα που τον έχει βάλει στο στόχαστρο, αφού και η Ξάνθη τον έχει αρκετά ψηλά στην λίστα της. Μάλιστα, οι πρώτη επαφή έγινε σε καλό κλίμα, όμως μέχρι να ανέβει στην Ξάνθη ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Σάκης Τσιώλης, δύσκολα θα ολοκληρωθεί κάποια κίνηση από τους Ακρίτες, με τις πρώτες εξελίξεις να αναμένονται μετά από λίγες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα