Σενάριο για Ατρόμητο και Γκορμπούνοβ!

Σενάριο για Ατρόμητο και Γκορμπούνοβ!

Θάνος Σαρρής
Σενάριο για Ατρόμητο και Γκορμπούνοβ!

bet365

Οι Λευκορώσοι στέλνουν στον Ατρόμητο τον Γκορμπούνοβ, ο οποίος φέρεται να... έρχεται Ελλάδα για να υπογράψει ως ελεύθερος!

Τον 31χρονο Λευκορώσο τερματοφύλακα Αντρέι Γκορμπούνοβ στέλνουν στον Ατρόμητο πληροφορίες από τη χώρα του! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάλιστα, ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται καθοδόν για Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ο Γκομπούνοβ έμεινε ελεύθερος από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ τον Απρίλιο του 2014, με το συμβόλαιό του να λύνεται κοινή συναινέσει.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ντνιέπρ Μογκιλιόβ, στην οποία και έφτιαξε το όνομά του. Το 2008 πήγε στη Ντιναμό Μνισκ, στην οποία έμεινε μέχρι το 2011. Έπαιξε για λίγο στη Νεμάν και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της... αιώνιας Πρωταθλήτριας τα τελευταία χρόνια, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Το 2012 είχε αναδειχθεί καλύτερος κίπερ του Πρωταθλήματος Λευκορωσίας και το 2012 ήταν στους καλύτερους 22 παίκτες.

Από τον Ατρόμητο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα πάρουν άλλο τερματοφύλακα, ωστόσο, οι πληροφορίες από Λευκορωσία αναφέρουν ότι η περίπτωσή του είναι προχωρημένη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα