«Μπαμ» με Ραζάκ ο ΟΦΗ!

«Μπαμ» με Ραζάκ ο ΟΦΗ!

Gazzetta team
«Μπαμ» με Ραζάκ ο ΟΦΗ!

bet365

Μια... ανάσα από μια πολύ ηχηρή μεταγραφή είναι ο ΟΦΗ, καθώς μετά από εισήγηση του Γκατούζο είναι στην Ολλανδία ο Αμπντούν Ραζάκ και αναμένεται να υπογράψει!

Ο 21χρονος (11 Νοεμβρίου 1992) μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, που ήρθε πρώτη φορά στην Ευρώπη για την Κρίσταλ Πάλας, άνηκε στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τα τελευταία χρόνια τον έχει δώσει δανεικό σε Πόρτσμουθ, Μπράιτον και Ανζί! Οι Ρώσοι τον απέκτησαν αλλά έφυγε μετά την... διάλυσή τους και πήγε για ένα μικρό διάστημα στην Γουέστ Χαμ. Από τον Γενάρη του 2014 έως και τον Απρίλη που έμεινε χωρίς ομάδα. Ο Τζενάρο Γκατούζο που πιστεύει στην αξία του, εισηγήθηκε την απόκτηση του, Ο Ιβοριανός Ραζάκ είναι ήδη στην Ολλανδία που προετοιμάζεται ο ΟΦΗ και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να υπογράψει και να ανακοινωθεί! Ο Ραζάκ θα συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη και τον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο. Η προφορική συμφωνία ΟΦΗ – Ραζάκ είναι δεδομένη αλλά η χρονική της ισχύ θα συμφωνηθεί τις επόμενες ώρες ή ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα