«O Ολυμπιακός έκανε προσφορά για Βαλδίβια»

«O Ολυμπιακός έκανε προσφορά για Βαλδίβια»

Δημήτρης Τομαράς
«O Ολυμπιακός έκανε προσφορά για Βαλδίβια»

bet365

Κρούση στην Παλμέιρας για τον Βαλδίβια έκανε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό. Ανοιχτό του Πάντεφ αλλά και του... Σαβιόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού Esportes RS 91,6 FM ο Ροναλντίνιο αποδέχθηκε την πρόταση της Παλμέιρας για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί και παράλληλα οι Πειραιώτες έκαναν προσφορά της τάξεως των 4,5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Χιλιανό, Χόρχε Βαλδίβια. Έναν παίκτη που όμως δεν παίζει στην κορυφή της επίθεσης αλλά πίσω από τον επιθετικό και στα δύο άκρα. Ο δημοσιογράφος που διέρρευσε την πληροφορία τονίζει πως υπάρχουν και πιθανότητες να γίνει το deal καθώς η Παλμέιρας από την στιγμή που θα έχει ένα βαρύ συμβόλαιο, αυτό του Ροναλντίνιο, θα ήθελε να απαλλαγεί από εκείνο του 30χρονου Χιλιανού.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως πρέπει να τονιστεί ξανά πως στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός αναζητά μόνο φορ και όχι έναν ποδοσφαιριστή στο στιλ του Χόρχε Βαλδίβια. Στο συγκεκριμένο μέτωπο οι Σκοπιανοί επιμένουν για τον Γκόραν Πάντεφ, μεταδίδοντας πως ίσως... μετακομίσει στο Λιμάνι, ενώ σύμφωνα με νέες πηγές ο Ολυμπιακός έχει εντείνει την έρευνά του για στράικερ και στην Λατινική αλλά και στην Βόρεια Αμερική. Όσον αφορά στον Χαβιέρ Σαβιόλα το θέμα του παραμένει ανοιχτό. Από την στιγμή που μπορεί να έρθει μία ικανοποιητική προσφορά ο Αργεντινός άσος δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα