Πάει για το μπαμ με Λαζάρ ο Άρης

Πάει για το μπαμ με Λαζάρ ο Άρης

Gazzetta team
Πάει για το μπαμ με Λαζάρ ο Άρης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την υπέρβαση με την απόκτηση του Κοστίν Λαζάρ επιδιώκει να κάνει το νέο αφεντικό του Άρη, Γιώργος Γαλανός.

Ο έμπειρος μέσος είναι ένας παίκτης που θα ήθελε στην ομάδα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και το όνομά του ακούστηκε στην χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή και τον ισχυρό άνδρα του Άρη.

Ο Ρουμάνος πρώην μέσος του ΠΑΟΚ δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική, αρκεί να ικανοποιηθεί ως προς το οικονομικό. Ο Άρης έχει ανεβάσει την προσφορά του στις 140.000 ευρώ, ποσό αρκετά μεγάλο για ερασιτεχνική κατηγορία.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα