Ξανά στα... θρανία ο Βαλένσια!

Γιώργος Φραδελάκης
Ξανά στα... θρανία ο Βαλένσια!
Οχτώ χρόνια βρίσκεται στο Νησί ο Αντόνιο Βαλένσια, αλλά δεν ήταν αρκετά όπως φαίνεται για να μάθει τη γλώσσα κι ο Φαν Χάαλ τον στέλνει για εντατικά μαθήματα αγγλικών!

Ξανά στα... θρανία ο εξτρέμ της Γιουνάιτεντ, που μένει... μεταξεταστέος όπως όλα δείχνουν στα μαθήματα αγγλικών. Παρ' ό,τι βρίσκεται εδώ και μία οχταετία στο Νησί, ο Λουίς Φαν Χάαλ έδωσε εντολή να ξεκινήσει φροντιστήρια αγγλικών, ενώ το ίδιο ζήτησε να γίνει ο Ολλανδός τεχνικός και με τον Νταβίντ ντε Χέα!

Ήδη μάλιστα οι Ντι Μαρία, Φαλκάο, Ρόχο κι Ερέρα έχουν μπει σε πρόγραμμα, κάνοντας δύο μαθήματα την εβδομάδα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.