Βαλβέρδε: «Καμία δικαιολογία για την ήττα»
Δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την εντός έδρας ήττα της Μπιλμπάο από την Γρανάδα.
«Δεν ήμασταν καλοί γιατί δεν αγωνιστήκαμε με την ταχύτητα την οποία και οφείλουμε να έχουμε όταν παίζουμε στην έδρα μας. Δεν πιέσαμε. Γενικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», τόνισε ο Βαλβέρδε και συνέχισε:
«Όταν κάνεις αλλαγές και μετά γνωρίζεις την ήττα τότε πάντα το ξανασκέφτεσαι εάν έπραξες σωστά. Έκανα τις επιλογές μου και χάσαμε γιατί δεν ήμασταν καλοί», κατέληξε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
