Χάνουν Εργοτέλη οι Βιγιαφάνες και Θεοδωρίδης
Με δύο σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψουν στην Κρήτη οι Αγρινιώτες. Ο Γιώργος Θεοδωρίδης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, ενώ με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν τόσο ο Βιγιαφάνες, όσο κι ο Ζαρκάδας, με αποτέλεσμα να μη βρίσκονται στα πλάνα του Μάκη Χάβου.
Στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρίσκονται οι: Ράφαελ, Κουτρουμάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Γοδόι, Μορένο, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος και Φωτάκης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
