Ντιναμό Μινσκ-Τορπέντο 1-1 (vid)
Δύο σημαντικούς βαθμούς άφησε εντός έδρας κόντρα στην Τορπέντο η Ντιναμό Μινσκ που ήρθε ισόπαλη 1-1 και έμεινε τρεις βαθμούς μακριά από την Μπάτε Μπορίσοφ.
Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, άνοιξε στο σκορ στο 53' με τον Αντάμοβιτς, όμως στο 80' οι φιλοξενούμενοι τιμώρησαν τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες και έκλεψαν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τέρμα του Μπούρκο.
Να τονίσουμε, πως η Ντιναμό για ενάμιση ημίχρονο έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ουντότζι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
