«Παίζει» για Ιανουάριο ο Καραμάνος!

Δημήτρης Τομαράς
«Παίζει» για Ιανουάριο ο Καραμάνος!

bet365

Η εξέλιξη του Τάσου Καραμάνου ίσως και να φέρει τον παίκτη νωρίτερα στον Ολυμπιακό και ενώ στο Λιμάνι εξακολουθούν να παρακολουθούν στενά την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο.

Ο Μίτσελ δεν θέλησε να προσδιορίσει χρονικά το πότε θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού ο Καραμάνος, όμως η σαββατιάτικη εμφάνιση του παίκτη με την φανέλα του Ατρομήτου, σε συνδυασμό με την συνεχή πρόοδό του και την εκτίμηση που έχει για τον παίκτη ο Ισπανός, μπορεί να τον φέρουν πιο νωρίς στο Λιμάνι. Ο Γενάρης δεν είναι πια και τόσο... μακριά με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων να παίρνουν άμεσα τις αποφάσεις τους για το μέλλον του Τάσου Καραμάνου. Ενός παίκτη που έδειξε πως έχει προοπτικές για την καριέρα του. Εκτός αυτού όμως στην πειραϊκή ΠΑΕ δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τον Άλαν Πουλίδο. Περιμένουν τις τελικές εξελίξεις για να μπορέσουν να τον φέρουν όσο πιο νωρίς γίνεται στην Ελλάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα