Πολύ... ξύλο στη Γερμανία (vids+pics)

Γιώργος Φραδελάκης
Πολύ... ξύλο στη Γερμανία (vids+pics)

bet365

Σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι Καϊζερσλάουτερν-Καρλσρούη για τη Β' Γερμανίας, με τους οπαδούς να έρχονται σε μάχες... σώμα με σώμα και έξι αστυνομικούς να τραυματίζονται.

Ακόμα και στη Γερμανία που τα περισσότερα παιχνίδια αποτελούν... γιορτή του ποδοσφαίρου, γίνονται ενίοτε σοβαρά επεισόδια. Όπως αναφέρθηκε από τις Αρχές, οι αναρχικοί της Καρλσρούης ήταν αυτοί που αποτέλεσαν την... αιτία του κακού στην αναμέτρηση με την Καϊζερσλάουτερν, η οποία διεξήχθη με περίπου 4.500 οπαδούς των φιλοξενούμενους.

Οι μάχες με αυτούς των γηπεδούχων (νίκησε 2-0 η Καϊζερσλάουτερν) ήταν σώμα με σώμα και είχαν ως αποτέλεσμα -μεταξύ άλλων- τον τραυματισμό έξι αστυνομικών, αλλά και σημαντικών υλικών ζημιών, καθώς οι οπαδοί της Καρλσρούης κατευθύνονταν προς το σταθμό του τρένου μετά το τέλος του αγώνα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα