Κερκίδα «Κώστας Κατσούλης» στο γήπεδο του Ηρόδοτου

Gazzetta team
Κερκίδα «Κώστας Κατσούλης» στο γήπεδο του Ηρόδοτου

bet365

Στον Ηρόδοτο δεν ξεχνούν τον Κώστα Κατσούλη και οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου αποφάσισαν να δώσουν το όνομά του στη μεγάλη κερκίδα του Σταδίου της Νέας Αλικαρνασσού.

Το... πρόσωπο του αγώνα μεταξύ Ηρόδοτου και Εθνικού ήταν ο Κώστας Κατσούλης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 29 Σεπτεμβρίου, αφού υπέκυψε στα πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Ο 46χρονος ήταν οπαδός του Εθνικού, όμως στην ομάδα της Κρήτης δεν ξεχνούν το όνομά του. Μάλιστα, αποφάσισαν να το δώσουν και στη μεγάλη κερκίδα του σταδίου της Νέας Αλικαρνασσού, όπου... στεγάζεται ο Ηρόδοτος. Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε ο σύλλογος του Ηρακλείου , μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρόδοτου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου, κατά την συνεδρίαση της 6ης Οκτωβρίου 2014, αποφάσισε όπως:

Α) εις μνήμην του Κώστα Κατσούλη, την μεγάλη κερκίδα του σταδίου της Νέας Αλικαρνασσού, λάβει το όνομά του. Επισήμως αυτό θα γίνει με την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα του οποία τα έσοδα θα δοθούν καθ υπόδειξη της οικογένειας του άτυχου Κώστα , σε ημερομηνία που θα καθοριστεί αναλόγως του αγωνιστικού προγράμματος της ομάδας

Β) Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση, αποφασίστηκε η δημιουργία μαθητικής κερκίδας στο στάδιο της Νέας Αλικαρνασσού.

Για τον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο

Το Διοικητικό Συμβούλιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα