Τοροσίδης: «Αν δεν δώσουμε την ψυχή δεν θα προκριθούμε»

Τοροσίδης: «Αν δεν δώσουμε την ψυχή δεν θα προκριθούμε»

Νίκος Τσιώκος
Τοροσίδης: «Αν δεν δώσουμε την ψυχή δεν θα προκριθούμε»

bet365

Στην έλλειψη ψυχής στάθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης με τον αμυντικό της Ρόμα να λέει πως θα πρέπει όλοι να ξυπνήσουν προκειμένου η Εθνική να προκριθεί στα τελικά της Γαλλίας.

Ο έμπειρος αμυντικός εμφανώς στεναχωρημένος από την ήττα και την εμφάνιση της Εθνικής ανέφερε: «Όταν σε τρία ματς έχεις χάσεις τα δύο και έχεις έναν βαθμό, τότε είναι η εικόνα αυτή που σε προβληματίζει. Και το 12 είχαμε δύο βαθμούς και περάσαμε με καλά παιχνίδια. Δεν θέλω να δώσω ευθύνες, φταίμε όλοι και θα συζητήσουμε μεταξύ μας μνα δούμε τι φταίει.

Το ότι έχουμε αλλάξει προπονητή δεν αποτελεί δικαιολογία. Σίγουρα θέλουμε χρόνο αλλά δεν έχουμε. Έχουμε παίξει σε πέντε διοργανώσεις, υπάρχουν προσδοκίες, έχουμε επτά παιχνίδια που είναι 21 βαθμοί και πρέπει να περάσουμε.

Δεν θέλω να δώσω πιθανότητες, δεν θα το έκανα ακόμα και αν είχαμε το τρία στα τρία. Αν δεν αλλάξει αυτή η εικόνα δεν περνάμε. Η ομάδα έδινε ψυχή, αλλά τώρα δεν δίνει, αν δεν δώσουμε αυτή την ψυχή δεν θα είμαστε στην Γαλλία».

Για τον Ρανιέρι: «Δεν θα κρίνω εγώ τον προπονητή, ούτε κάποιον από τους συμπαίκτες μου. Το είχα πει στο Μουντιάλ, το λέω και θα το ξαναλέω, ότι πρέπει να δώσουμε ψυχή. Ούτε με την Ιαπωνία, ούτε με την Ακτή παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως δώσαμε ψυχή και με την Φινλανδία το προσπαθήσαμε».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος, εμείς είμαστε όμως ακόμα περισσότερο. Πρέπει να μας στηρίξει αν και είναι δύσκολο. Και εγώ αν ήμουν φίλαθλος θα ήμουν στεναχωρημένος, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ξυπνήσουμε και να το πιστέψουμε εμείς οι παίκτες για να περάσουμε».

 

 

EURO Τελευταία Νέα