Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Ρατς (vid)
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν το πρωί της Παρασκευής (31/10) και πάλι σε δύο γκρουπ με τους βασικούς του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνουν τρέξιμο και θεραπεία στο γυμναστήριο και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα. Το ασκησιολόγιο μετά το καθιερωμένο κορόιδο στο ζέσταμα περιελάμβανε σέντρες από τα άκρα με τελείωμα της φάσης στην κίνηση και τακτική μέσα από παιχνίδι σε μικρό χώρο με συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (1/11) στις 12:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Κρήτη. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ρατς έχει μία μικρή επιβάρυνση στον προσαγωγό, αλλά ακόμη δεν προκύπτει κάτι ανησυχητικό από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
