Μοναδικός απόν ο Παπατζίκος

Μοναδικός απόν ο Παπατζίκος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με μία απουσία και τον και τον Γρηγοράκη σε ρόλο υπηρεσιακού, θα αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό ο ΑΟ Χανίων.

Την προετοιμασία της για το ματς με τον Πανηλειακό, ολοκλήρωσε η ομάδα των Χανίων, που έχει σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή τον Κυριάκο Γρηγοράκη. Οι Κρητικοί, έχουν να αντιμετωπίσουν ένα, μόνο, πρόβλημα απουσίας, αφού ο Αλέξανδρος Παπατζίκος είναι τραυματίας και θα παραμείνει εκτός για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Πέτρος Κοντεών, που είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος.

Η αποστολή:

Σικαλιάς, Ρίζος, Μανωλάς, Γουέλκαμ, Εσσόνο, Γκούμας, Γκότοβος, Οικονομόπουλος, Κοντέων, Καμινιώτης, Σιλιγαρδάκης, Μαρτσάκης, Καραγιάννης, Ταταράκης, Καραλής, Νύκταρης, Πάγκαλος, Παγώνης, Κρητικός, Σούκιας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα