«Παράθυρο» Κάμπελ για Ολυμπιακό! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Παράθυρο» Κάμπελ για Ολυμπιακό! (vids)
O Τζόελ Κάμπελ δυσφορεί στην Άρσεναλ γιατί δεν παίρνει επαρκή χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό να αποτελεί σύμφωνα με αγγλικές πηγές έναν εκ των πιθανών προορισμών του για τον Γενάρη!

Γύρισε στην Άρσεναλ για να καθιερωθεί. Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Μην έχοντας πάρει λοιπόν τις ευκαιρίες που ήθελε ο Τζόελ Κάμπελ δεν νιώθει καθόλου καλά εκεί και παρουσιάζει τάσεις φυγής για τον Γενάρη. Από την στιγμή που ο Κοσταρικανός έχει πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής θέλει να βρει έναν σύλλογο όπου και θα παίζει και θα πρωταγωνιστεί. Οι Άγγλοι με τον τρόπο τους επαναφέρουν την Μπενφίκα -στην οποία όμως ο παίκτης είχε βάλει... stop επειδή δεν μπορούσε να εγγυηθεί τον χρόνο που ήθελε- καθώς και τον Ολυμπιακό. Εξάλλου ο Κάμπελ σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται δεν διστάζει να τονίσει το πόσο καλά πέρασε στην Ελλάδα και ότι θα ήθελε να γυρίσει μία μέρα. Μία τέτοια υπόθεση για τον Γενάρη βέβαια δεν θα είναι καθόλου εύκολη λόγω των οικονομικών δεδομένων, όμως είναι κάτι που δεν θα κριθεί τώρα αλλά από τον Δεκέμβριο και μετά. Εκτός από τις Μπενφίκα και Ολυμπιακό γίνεται λόγος στο Νησί και για Μίλαν και Γαλατά με την επισήμανση πως όλοι αυτοί οι σύλλογοι έχουν τις πιθανότητές τους για τον παίκτη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα